2789
به کی دادن

دوتاشون حقشون بود. ولی بنظرم بجای اینکه به افغان ها رای بدن باید به اون اتش نشان رای میدادن کارش دربرابر افغان ها فوق العاده بود .افغان باید میذاشتن ت رای مردمی .حق اتش نشانه بیشتربود. ازنظرم واقعا نامردیه فقط واس اینکه افغان بودن رای دادن😕کلا امشب خیلی اعصابم بهم ریخت بی انصاااااافیه😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتاشون حقشون بود. ولی بنظرم بجای اینکه به افغان ها رای بدن باید به اون اتش نشان رای میدادن کارش درب ...

عاقا من اصن افعان هاروندیدم

من نقاشه رو دیدم

با اون مرده که میپرید

با دختره که با مامانش بود

و تیراندازه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
عاقا من اصن افعان هاروندیدم من نقاشه رو دیدم با اون مرده که نقاشی میکشید با دختره که با مامانش بو ...

تیراندازو نقاش رای اوردن که واقعا حقشون بود.. ولی اتش نشان هم حقش بود ... ب قول خودشون خواستن دوستی بینه ایران و افغان رو نشون بدن😒هعی علیخانی میگفت مادراشون چ استرسی دارن مادراشون چه نگاهی دارن. انگار مادرایرانی نگاه نداره .انگار بقیه ک اومده بودن مادراشون دعا نکرده بودن استرس نداشتن😒نمیگم کارشون قشنگ نبود چرا بد نبود هرچند که بهترازاونا هم اومده بودن و اینا همه قرمز داده بودن ولی حالا چون.... سفید😕اونوقت اون اتش نشان بااون همه نمایش فوق العاده ش ک خودشونم ازنمایشش ب وج اومده بودن رای نیاره😕

تیراندازو نقاش رای اوردن که واقعا حقشون بود.. ولی اتش نشان هم حقش بود ... ب قول خودشون خواستن دوستی ...

دختره روفک میکردم از رو ترحم بهش رای بدن

چه خوب که اینکارو نکردن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت