2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خودت برس خوشگل کن 

عاقلانه رفتار کن غرغرو نباش اعتماد بنفس بالا داشته باش

با ناز حرف بزن راه برو گاهی نازشو بکش ب سمتت جذب بشه(نه زیادها پررو میشه) گاهی وقتها برو بغلش بگو بغلت بهترین جای دنیاس 

گاهی وقتها بهش بگو باورش داری بهش اعتماد داری 

با لحن مناسب و در زمان مناسب خواسته هاتو بگو 

مردها از زن غرغرو پرخاشگر زنی که اعتماد بنفس نداره متنفرن

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
ب خودت برس خوشگل کن  عاقلانه رفتار کن غرغرو نباش اعتماد بنفس بالا داشته باش با ناز حرف بزن را ...

من امشب به شوهرم گفتم بهم محبت نمیکنی باهام حرف نمیزنی گفت سردرد گرفتم پاشد رفت ،😬

من امشب به شوهرم گفتم بهم محبت نمیکنی باهام حرف نمیزنی گفت سردرد گرفتم پاشد رفت ،😬

غر نزن دلبندم😹

باید میگفتی عزیزم میخوام بیام بغلت دلم بغلتو میخواد...باور کن اونم با محبت رفتار میکرد

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
غر نزن دلبندم😹 باید میگفتی عزیزم میخوام بیام بغلت دلم بغلتو میخواد...باور کن اونم با محبت رفتار می ...

اینو میگم میگه باش بیا ولی گفتم چرا بهم محبت نمیکنی چرا حرف نمیزنی چرا بهم نمیگی خانمم عشقم نفسم یهو ناراحت شد گفت سردرد گرفتم ،🥺

اینو میگم میگه باش بیا ولی گفتم چرا بهم محبت نمیکنی چرا حرف نمیزنی چرا بهم نمیگی خانمم عشقم نفسم یهو ...

این غر زدن محسوب میشه خب 

صبر نداری ها وقتی گفته بیا یعنی محبتش رو نشون داده حالا بعدا با یه لحن ناز میگفتی من خیلی دوس دارم مرد زندگیم بهم بگه خانومم عشقم وقتی اینارو بگی حس میکنم خوشبخت ترینم