2777
2789

سلام سلامتی🤪

میشه عکس دخترمو لایک‌کنین؟

به خاطر مدل موهاش افسرده شده و میخوام با برنده شدنش بهش ثابت کنم همه جوره زیباست

https://www.instagram.com/p/B-MOjQHHjvE/ 

اگه لایک کردین بگین براتون صلوات میفرستم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم ، چیزی رو از دست ندادی 

حتی اگه ده سال بعد هم بیایم بازم فکر نکنم مساله ای باشه که ارزش گفتن داشته باشه 😁

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
سلامتی،یه تیکه کیک لیمویی با چایی شیرین همین الان خوردم،نفسم در نمیاد

منم دارم خفه میشم من سالاد شیرازی با پنیر و نون خوردم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
سلام عزیزم ، چیزی رو از دست ندادی  حتی اگه ده سال بعد هم بیایم بازم فکر نکنم مساله ای باشه که ...

ظاهرا همینجوریه که میگی 

به به خوش خبر باشی  آخرشم تو این ۴۰ سال نتونستم یه چیز درست حسابی از تو فر دربیارم

عزیز دلم 😁😘😘😘

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
عزیز دلم 😁😘😘😘

یادمه یه رسپی داده بودی توش کشمش داشت و پیچی مانند بود یعنی کیک نبود . اسمش یادم نیست که از تاپیکات پیداش کنم 

یادمه یه رسپی داده بودی توش کشمش داشت و پیچی مانند بود یعنی کیک نبود . اسمش یادم نیست که از تاپیکات ...

رول کشمش و دارچین

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️