2777
2789
عنوان

بچه بد غذا کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 40 پست
مثل دختر من.ینی همه چی خونه هستا ولی نمیخوره معده م داره میسوزه از بس عصبی شدم

خودتو چرا عذاب میدی آخه  هله هوله رو از جلو دستش بردار گشنش میشه خودش میاد سراغت

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم

عادت کرده به هله هوله اگه میتونی ترکش بده بعدم بهش شربت زینک و مولتی ویتامین بده خوب میشه اابته الان یکم بزگ شده سخته

بچه من خمینجوری بود البته تنقلات بهش نمی دادم ولی غذا نمیخورد از همین مکملا بهش دادم خوب شد هنوزم بهش میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر اولیم کلا غذا نمیخورد و همش به فکر شیطنت بود تا خودم خیلی عذاب میکشیدم یه سری شوهرم گفت ولش کن م ...

دیدم صبحانه نخورد شیرینی نخودچی خودم درست کردم بهش دادم با چای

اون یه کاکائو هم از کیفم پیدا کرد خورد

دیگه هله هوله هم نخورد اصلا میوه خورد

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
خودتو چرا عذاب میدی آخه  هله هوله رو از جلو دستش بردار گشنش میشه خودش میاد سراغت

هله هوله نمیدم والله

عادت کرده به هله هوله اگه میتونی ترکش بده بعدم بهش شربت زینک و مولتی ویتامین بده خوب میشه اابته الان ...

هله هوله نمیدم عزیزم.

مولتی بهش میدم اشتهاآور هم هستش

دیدم صبحانه نخورد شیرینی نخودچی خودم درست کردم بهش دادم با چای اون یه کاکائو هم از کیفم پیدا کرد خو ...

بازم میوه جای غذارو نمیگیره

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم
هله هوله نمیدم والله

زیاد به خودت سخت نگیر خودش گشنش بشه میاد   نه اینکه کلن ولس کنیا نه حواست بهش باشه ولی دنبالش نیفت که اینو بخور اونو بخور

برا ترک هله هوله یه چیزی بگم  اگه میخوای بچه نخوره خودتم نباید بخوری کلا حذف کنید از زندگیتون ...

نوشابه که اصلا نمیخوریم

پفک کم گاهی وقتا

کاکائو هم قایم کردم

شیرینی نخود چی ولواشک و کاکائو معده بچرو پر میکنه دیگه جای غذای اصلی رو هم نمیگیره

شیرینی نخودچی رو بهش دادم چون صبحانه ش رو نخورد دو تا کوچولو خورد

کاکائو هم خیلی کوچولو بعد نهار بود از کیفم پیدا کرد

لواشک هم خیلی دوس داره یه کم قبل شام خورد