2777
2789

غرور یعنی خودتو جلو هرکس بی ارزش نکنی....به کسی سلام ندی که میشه بی ادبی

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غرور یعنی اینکه خودتو بزرگ ببینی و دیگرانو کوچیک یعنی دماغ بالا راه رفتن یعنی اشتباه از تو باشه ولی معذرت نخخواه کلا غرور زیاد درست نیست اونم برای کسایی که دوست دارن 

😍ته نیا ئسته ری گه شی ژیانم توی 🌸 خودای گیان 🌸

غرور کلا بحثش خیلی جداست 

من واس خودم حد دارم همین ک اجازع نمیدم کسی بهش نزدیک بش رو غرور میدونم 

همین ک با هر کسی مث خودش رفتار میکنمو 

ب هر کسی اونقد بها نمیدم ک سوارم شع 

غرورو تو احترام میبینم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

غرور یعنی اینکه خودتو بزرگ ببینی و دیگرانو کوچیک یعنی دماغ بالا راه رفتن یعنی اشتباه از تو باشه ولی ...

غرور خیلی خوبه هر دختری کع مغرور نباشه دیگه دختر نیست.

غرور خوبه ولی تا یه حدی

بچه ها من تحصیلاتم تو بهترین دانشگاه  خوندم...نسبت به خانوم همسایمون خیلی بالاترم اما همسرم گفته مبادا جوری رفتار کنی که ناراحت بشه... بچه ها کار پاره وقت داره 500 میگیره اینقدر کلاس میزاره همش میخاد خودشو همه چی تموم نشون بده به من میگه این چیه درست کردی میگم ترشی. میگه  اره میدونستم ترشیه ... بچه ها من تابستونی رب درست کردم دقیقا روز بعدش رب درست کرد ... ترشی انداختم دقیقا عصرش رف و وازمش و خرید با اینکه همه دستور ترشی رو نوشتم دستش دادم اما هنوز که هنوزه میگه تو یه چیشو از قلم انداختی به من نگفتی همش تیکه میندازه... جه جوری با هاش رفتار کنم ..