2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

151 بازدید | 6 پست

قبل عید دوتا کارت دادم برام پول بکشه اومد نصف پول بهم داد همون موقع برام پیام اومد من متوجه شدم اونم گفت داده به همکارش بکشه و بعد چند روز بقیه پولو داد بهم دوباره کارت یارانه مامانم دستش بود رفت خرید که بعد دوروز گفت کارت گم شده و وقتی پرینت گرفتیم دیدیم پول کم ميشه راز کارت امروز کارت آورد گفت مغازه بغل محل کارش پیدا کرده کارتو و گرفته.بهشم گفتم زود عکس العمل نشون داد که من میلیونی پول تو حسابمه و احتیاج ندارم به این پولا. مادرشوهرم فقط میگه خدا عقل و عاقل کنه. یه پسر 15 ماهه دارم.امروز مامان و بابام دیگه بهش اعتماد ندارن مامانم گفته تو خودتو ناراحت نکن گم شده کارت دیگه تقصیر اون نیست ولی من داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس عبرتی بشه برات .که اول هیچ کارتی بهش ندی.دوما رمز کارت هات رو عوض کن.سومأ برو توی سایت همون بانکت اینترنتی ثبت نام کن.که راحت پیرینت حسابت رو توی خونه بتونی بگیری .چهارمأ پول دست شوهرت هیچوقت نده 

کاربر*دختر_تنها*
درس عبرتی بشه برات .که اول هیچ کارتی بهش ندی.دوما رمز کارت هات رو عوض کن.سومأ برو توی سایت همون بانک ...

درس عبرتی شد ولی دیگه بهش اعتماد ندارم حتی خانوادم و این خیلی بده برای یه زندگی طولانی