2789
عنوان

بارداری

95 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۲۸ اسفند ۹۸ موعد پریودیم بود که نشدم روز بعدش بی بی چکم مثبت شد ، دوباره ۵ روز بعدش زدم بازم مثبت شد ولی تا الان بخاطر کرونا و تعطیلات نتونستم برم دکتر و آزمایش خون ، باید چیکار کنم؟

یک سری علائم مثل درد سینه و کمر دردایه پریودی و تیر کشیدن زیر شکمم دارم اوضاع معده م کلا بهم ریخته ، این علائم گاهی وقتا شدیده گاهی وقتام نه

یه دختر ۵ ساله ام دارم.

عزیزم مبارکت باشه مبارکت باشه

منم درد سینه شدید داشتم

فقط چیزی که خیلی مهم در این دوران اسید فولیک هست

خودت از داروخانه تهیه کن بخور

تا ایشالا یه ماه و نیم بشی بری سونو برای ضربان قلب و سن بارداری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اینا علائم بارداری فقطم با استراحت خوب میشه

منم تو هفته ۹ هستم همه این علائمو دارم

سعی کن وقتایی که دخترت خوابه توام استراحت کنی

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
عزیزم اینا علائم بارداری فقطم با استراحت خوب میشه منم تو هفته ۹ هستم همه این علائمو دارم سعی کن وق ...

کی بشه من دوباره باردار شم 🥰🥰🥰

خوش ب سعادتتون

کلی لذت ببرین از این دوران

کی بشه من دوباره باردار شم 🥰🥰🥰 خوش ب سعادتتون کلی لذت ببرین از این دوران

ممنون انشالله شماهم به مراد دلت برسی

بچه داری؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
شما کجایین؟ من با هر آزمایشگاهی تماس میگیرم جواب نمیدن

الان چرا اصرار داری بری ازمایششگاه؟

خطرناکه

نمی‌خواد بری

بی بی ک مثبت بوده

بنظرم اگه روزی آزمایش خواستی بری یه مقدار بیشتر هزینه کن ، ب آزمایشگاه خصوصی زنگ بزن پرستار بیاد خونه ازت نمونه بگیره

عزیزم مبارکت باشه مبارکت باشه منم درد سینه شدید داشتم فقط چیزی که خیلی مهم در این دوران اسید فولیک ...

من از قبل بارداری قرص میخورم ولی خب چون تیروئیدم یک مقدار کم کاره دارم یدوفولیک میخورم، تحت نظر دکتر قرص تیروکسینم میخورم

ممنون انشالله شماهم به مراد دلت برسی بچه داری؟

آره 

یه 14 ماهشه

اونقدر ماهه ک دوست دارم یکی دیگه بیارم

منتظرم دوران شیردهی تموم شه

از الان روز شماری میکنم

برام دعا کن یه بارداری خوب مثه دفعه قبل و یه نی نی خوب مثه همین نی نی م داشته باشم

من از قبل بارداری قرص میخورم ولی خب چون تیروئیدم یک مقدار کم کاره دارم یدوفولیک میخورم، تحت نظر دکتر ...

من راستش زیاد سر در نمیارم

بهتره با دکتر مشورت کنید...

یا با یه ماما

دکتر من  یادمه تلفنی راهنمایی میکردن

ب یه دکتری تماس بگیر ک تلفنی جوابگو باشند

آره  یه 14 ماهشه اونقدر ماهه ک دوست دارم یکی دیگه بیارم منتظرم دوران شیردهی تموم شه از الان ...

خداحفظش کنه 😘انشالله😍

الان چرا اصرار داری بری ازمایششگاه؟ خطرناکه نمی‌خواد بری بی بی ک مثبت بوده بنظرم اگه روزی آزمایش ...

ممنون از راهنماییتون ولی خب یه موقع آزمایش بدم ک دکترمم باشه، واسه مقدار بتا میخواستم آز بدم