سلام من ۳۷ سالمه ولی دوست ندارم با همسن خودم دوست باشم با همسن خودم حال نمیکنم با چند تا خانم دوستم که همشون ۶۰ به بالا هستند ولی من خیلی باهاشون خوشم بنظرتون این نشونه پیر بودنمه یا نه؟؟؟؟
مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم ور دارین دخترو ببرین😳 توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته دومادمیگه مفته بزار بیفته خلاصه هیچ وقت مفت نباشید حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم ور دارین دخترو ببرین😳 توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته دومادمیگه مفته بزار بیفته خلاصه هیچ وقت مفت نباشید حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
دقیقا من یه ادم منطقی و بشدت واقع بین هستم و با اداهای همسن و سالام مشکل دارم با دغدغه های یه خانمیک ...
درکت میکنم عزیز جان چون خودم هم این اخلاق و کم و بیش دارم واز کسایی که بی فکرو نسنجیده حرف میزنن بیزارم و ترجیح میدم با کسی همصحبت شم که چیزی ازش به دانش وزندگیم اضافه بشه
🌹🌹🌹 برای فرج نزدیک امام غریب وتنهامون صلوات بفرستید💝💝💝