2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عکس العملی داشتین چیکار کردین؟

نشستم باهاش منطقی حرف زدم علتش رو پرسیدم فهمیدم یه جاهایی کم گذاشتم همه ی مشکلات رو حل کردم ولی بازم تو گوشیش دیدم دیگه لال مونی گرفتم هیچی نگفتم بهش،دارم با درد خودم میسوزم😔

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اره فیلم +18 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا میخندی؟ 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من نه الانم سیمکارتش رو گوشی خودم هست ی ماه هست گوشیش خراب شده دیگه بخاطر شرایط نشد ک بخریم تواین ی ماه ب جز خانواده اش هیچ کی زنگ نزده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
چیکار کرد؟

هبچی سوتفاهم بود حلش کردیم

اصلا دخترو فیلم بد و این چیزا نبود

چت یکی از دوستاشو خونده بودم بد متوجه شده بودم

برام توضبح داد من اصلا اهل گشتن گوشیش نبودم داده بود دستم گفته بود این متنارو بخون خوندم دیدم این پیام داد و من دیدم

چرا میخندی؟ 

اخه کار اقایون همینع چع پسرش چه اقاش

تعجبی ندارع خواهرم

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
خب میگفتی باز چرا نگاه کردی

دیگه نگفتم احساس میکنم اگه بگم خودم رو کوچیک کردم یه بار منطقی حرف زدیم ومشکلمون رو حل کردیم و معذرت خواهی کرد قول داد دیگه سراغش نره اما سرقولش نموند