2777
2789
عنوان

چندوقت پیش

193 بازدید | 12 پست

❤یکی اینجا تاپیک زد گفت درحق هم دعا کنید. اگه ۴۰ نفر براتون دعا کنن خدا جوابتون رو میده.

حالا میشه بیاین در حق هم و من دعا کنید. همدیگرو لایک کنید به ۴۰ تا برسن همه. حاجت دلتون رو بنویسید. انشالله بحق ❤ابوالفضل❤ دست پر برید. منم دعاتون میکنم. 

یه صلوات با ایت الکرسی. 

یا یه صلوات با جمله زیر....

*یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین( علیه اسلام)*

الهی دست پر برید❤❤❤

دعاکنید ازمون امسالم همون نتیجه ای  بشه که میخوام. 

اونی که میخوام هم  برام جور بشه همین امسال.❤❤.

😔😔😔

ممنون از تک تکتون. صلوات میفرستم و لایکتون میکنم. 

اگه هم کسی اهل دعا نیست مسخره نکنه. تشریف ببره در پناه خدا. 🙏🙏🙏

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان برای حاجت تو دلم دعا کنید 

انشالله خدا ب مامانای باردار و همه منتظر نینی سالم هدیه کنه 

و  بقیه دوستان هم هر حاجتی دارن برآورده بشه

الهی آمین

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

تو رو خدا برا منم دعا کنید مشکل هر چ زودتر حل بشه😢

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
بچه ها برای شوهرم دعا کنید 

انشالله مشکلش حل بشه. ❤

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
تو رو خدا برا منم دعا کنید مشکل هر چ زودتر حل بشه😢

آمین عزیزم. ❤

سلام گلم 

الان داری برا کنکور پزشکی میخونی؟ میشه بپرسم چندسالته؟؟؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم