2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم بخدا هی خوب میشه بعدش روز بعد دوباره  شروع میشه عطسه میکنم😢

منم همین مشکلو دارم عطسه و خارش گلو و گوش همراه با آبریزش بینی ولی قرص حساسیت میخورم بدون اون خوب نمیشم

میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💔

آزمایش دادی؟

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
آزمایش چی؟

این مواردی که گفتی جزو علایم کرونا بود دور از جون

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
این مواردی که گفتی جزو علایم کرونا بود دور از جون

کی گفته؟

والا حدود2هفته پیش اینا بود قبل عید سرفه داشتم چون من معمولا گلوم و گوشام همین وضعیتیه اسکن رفتم چیزیم نبود آزمایشم دادم آره نمیدونم دیگه بازم لازمه یا نه

کی گفته؟ والا حدود2هفته پیش اینا بود قبل عید سرفه داشتم چون من معمولا گلوم و گوشام همین وضعیتیه اسک ...

نمیدونم بخدا.انشاا... که چیزی نباشه،خودم که هی تو فکرشم نکنه اون گوشه گلوم یجوری شد درحال پیشروی باشه...مرگ از رگ گردن نزدیکتره بهمون

نمیدونم بخدا.انشاا... که چیزی نباشه،خودم که هی تو فکرشم نکنه اون گوشه گلوم یجوری شد درحال پیشروی باش ...

تو نت این علایم رو برا کرونا ننوشته .همش ترس و وحشت کرونا نکشه این وحشت میکشه 

منم همین مشکلو دارم عطسه و خارش گلو و گوش همراه با آبریزش بینی ولی قرص حساسیت میخورم بدون اون خوب نم ...

سلام من هم همه ی اینهارو دارم به اضافه ی گرفتگی بینی و خارش چشم.چه قرصی استفاده میکنید؟