sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 عنوان نوزاد کم وزن 142 بازدید | 14 پست سلام مامانا دختر من با وزن ۲۲۸۰ به دنیا اومد الان که پنج ماهش شده وزنش حدود ۵۳۰۰ شده قدش هم ۶۳میخام ببینم شمایی که بچه تون کم وزن به دنیا اومده تو پنج ماهگی چند کیلو بوده خدایا شکرت بخاطر همه چیز 1399/01/10 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 خوبه دگ عالیه وزن و قدش من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 من یه جا خوندم نمودار رشد بچه هایی که وزن تولدشون زیر ۲۵۰۰ باشه با نمودار رشد بچه های دیگه فرق داره یعنی نباید وزن بچه ای که ۲ کیلو متولد شده با بچه ای که ۳۵۰۰ بوده تو پنج یا شش ماهگی مقایسه کرد خدایا شکرت بخاطر همه چیز
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 من یه جا خوندم نمودار رشد بچه هایی که وزن تولدشون زیر ۲۵۰۰ باشه با نمودار رشد بچه های دیگه فرق ... هر کدوم دهک خودشو داره تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16360 عزیزم نمودار رشد بچت همون که پشت کارت واکسنشه رو نگاه کن.طبق وزن تولد نمودارش با رنگ خاصی مشخص میشه.جوجه ۲.۲۰۰ من الان ۵.۵ ساله و کاملا سالمه.نگران نباش در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 خوبه دگ عالیه وزن و قدش آخه طبق نمودار رشد باید ۷۵۰۰ باشه ولی من میگم عاقلانه نیست بچه کم وزن با بچه ای که موقع تولدش تپلی بوده مقایسه بشه خدایا شکرت بخاطر همه چیز
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 هر کدوم دهک خودشو داره چجوری باید ببینم تودهک نرمال هست یا نه خدایا شکرت بخاطر همه چیز
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 آخه طبق نمودار رشد باید ۷۵۰۰ باشه ولی من میگم عاقلانه نیست بچه کم وزن با بچه ای که موقع تولدش تپلی ب ... اصن ب نمودار توجه نکن ی بچه نسبت ب سنش وزن و قد داره بععضیام برعکس بستگی ب ژن داره من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 اصن ب نمودار توجه نکن ی بچه نسبت ب سنش وزن و قد داره بععضیام برعکس بستگی ب ژن داره ممنون عزیزماخه من خیلی ناراحت بودم بخاطر وزنش خدایا شکرت بخاطر همه چیز
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 عزیزم نمودار رشد بچت همون که پشت کارت واکسنشه رو نگاه کن. طبق وزن تولد نمودارش با رنگ خاصی مشخص میش ... خب طبق همون نمودار الان باید تو پنج ماهگی ۷۵۰۰ باشه ولی دختر من الان ۵۵۰۰ هم نشدهالبته میگم که وزن تولدش ۲۲۸۰ بود خدایا شکرت بخاطر همه چیز
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 چجوری باید ببینم تودهک نرمال هست یا نه خط نمودار وزن تولدشو نگاه کن تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 خط نمودار وزن تولدشو نگاه کن خب اینو میدونم روی خط پایین پایینیه خدایا شکرت بخاطر همه چیز
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 خب اینو میدونم روی خط پایین پایینیه خوب اون خط تو پنج ماهگی رو چه وزنیه؟ تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 راستی شش ماهگی دو برابره وزن تولد و یک سالگی سه برابر وزن زمان تولد نرماله تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 ممنون عزیزم اخه من خیلی ناراحت بودم بخاطر وزنش ناراحت نباش من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی