2777
2789

چرا عکسا واضح نیس😑

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احتمالا دختر

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
سونو ان تی دقیق نیست عزیزم عددان تیت جندبود؟

من رفتم ان تی گفت احتمالا دختر ینی احتمال خطا هست؟ 11 هفته و 5 روز بودم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من رفتم ان تی گفت احتمالا دختر ینی احتمال خطا هست؟ 11 هفته و 5 روز بودم 

اگ جای معتبر برین وخیلی باتجربه باشن میتونن جنسیت بگن بازم جنددرصد میگن.توسونو انومالی دقیت بهتون میگن

اگ جای معتبر برین وخیلی باتجربه باشن میتونن جنسیت بگن بازم جنددرصد میگن.توسونو انومالی دقیت بهتون می ...

معتبره ولی به دوستمم تو ان تی گفت دختره ولی پسر بود 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اره واسه من گفت دختره 16 هفته رفتم گفت پسره 

دقیق چند هفته بودی بهت گفت دختره؟ معتبر بود سونوش؟ 

من رفتم ان تی گفت پسره آنومالیم گفت ۱۰۰٪پسره  جای معتبر با تجربه برید خودتونم چاق نباشید دقت ا ...

پسرارو  معمولا درست میگن