2789
عنوان

گند زدم ب زندگیم

289 بازدید | 20 پست

ب معنای واقعی گند زدم ب زندگیم عاشق شوهرم بودم تمام جونم بود هنوزم هس اما میبینم چ انتخاب غلطی کردم ۱۰ روزه منو ول کرده رفته خونه ننش مسافرت مریض شدم نیومد هرچی گفتم بیا دلم تنگ شده میگ میخوام ۱۰ روز دیگه بمونم حالم داره بهم میخوره از زندگیم همش با من لج میکنه هرروز دعوا داریم خیلی خستم مثل ی مرده شدم تو فکر جدا شدنم اما انقد دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم ب من گفت برم ۱ هفته بمونم حالا شده ۱۰ روز الانم میگ ۲۰ روز میمونم

Alicaسابقم کاربر جدید نیستم 😑بی دلیل تعلیق شدم اگه میخوای ذات واقعی ادمارو بشناسی به رفتارشون با حیوان ها توجه کنید😇🙂🐐🐥🐤🐭🐘🐿لطفا برای سلامتی پدر مادرم ی صلوات بفرستید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش گفتی مریضی هم نیومد؟    

نه خیلی حس بی ارزش بودن دارم 

Alicaسابقم کاربر جدید نیستم 😑بی دلیل تعلیق شدم اگه میخوای ذات واقعی ادمارو بشناسی به رفتارشون با حیوان ها توجه کنید😇🙂🐐🐥🐤🐭🐘🐿لطفا برای سلامتی پدر مادرم ی صلوات بفرستید 
عزیزم بهتره با یه مشاوره صحبت کنی تا اینکه به جدایی فکر کنی مشکلتون چیه خوب بشینین حلش کنین

من نمیدونم اصلا باهم سر هرررررچیزی درگیریم 

😕😕😕😕 چرا آخه؟ بی دلیل تنها گذاشته رفته ده روز تازه ده روز دیگه میخواد بمونه

دو روز ن میگ ۲۰ فروردین میام رفته خونه باباش عیده مثلا

یعنی خودش دلش تنگ نمیشه 

میگ دلم واست ی ذره شده میگم خب بیا میگ ن نمیام

خب بالاخره یه نفر باید کوتاه بیاد. من خودم مجردم اما واقعا اینو از اطرافیانم متوجه شدم که زندگی متاهلی حتتتتتتما گذشت میخواد. اگه هیچکدوم کوتاه نیاید به همین سادگی کار به طلاق کشیده میشه

الان مثلا چندتا از ویژگیهای مثبت و منفیشو بگو

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
وای چه شوهر لجبازی داری.ینی تو تو خونه تنها ولت کرد 

خونه مامانمم

یا خدا منم اینجورم😐 هنوز زیر یه سقف نرفتیم ولی 

با یه شماوره صحبت کردم الان بهتر میتونم خودمو کنترل کنم چون خیلی زود عصبی میشم من تو هم با یه مشاور صحبت کن بهت کمک میکنه ک کمتر دعوا کنید

خدا بزرگه㋛✿