2777
2789
عنوان

نظرات مخاطبان غیر فارسی زبان

58 بازدید | 7 پست

📌همراه با نظرات شما | نظرات ارسالی مخاطبان غیر فارسی زبان

👤Zelpha Chatwin

💬 I am not Muslim, but these words speak truth, thanks for sharing

💬 من مسلمان نیستم اما این کلمات از حقیقت سخن می گویند. بابت انتشار متشکرم.

👤Marzi

💬Thank youuuu soo much..! Allah bless you and people like yourself. Hands down, I am speechless at how beautifully you explain things. The youth here (Australia) are all thankful to allah for having your lectures to listen to.

💬 بسییییییار متشکرم. خدا شما و افراد شبیه شما را رحمت کند. من درباره اینکه شما چقدر به زیبایی مسائل را توضیح می دهید چیزی نمی توانم بگویم. جوانان اینجا (در استرالیا)، همه بابت داشتن سخنرانی های شما که بتوانند به آن گوش دهند، نسبت به خدا شاکر م📎

👈🏻 وقتی آدم ها خود را پنهان 

🔻پیامگیر:  @Panahian_admin

@Panahian_ir

📌همراه با نظرات شما | نظرات ارسالی مخاطبان غیر فارسی زبان

👤hussain

💬Salam.....its hussain  from  india....I am listening  ustad  from  last  two months....I can't  explain  the situation  after when I listen him....I have have started  learning  persian  online  so  that  I can help my self

💬 اسم من حسین است و اهل هند هستم. دو ماه است که به سخنان استاد پناهیان گوش می دهم. نمی توانم حالم را بعد از اینکه به او گوش می دهم توضیح دهم. من شروع کرده ام به یادگیری آنلاین زبان فارسی تا به خودم کمک کنم.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🔻نظرات ارسالی در مورد کلیپ‌های:

👈🏻کلیدی ترین عامل برای تربیت فرزند

📎

👈🏻 وقتی آدم ها خود را پنهان می‌کنند

📎

📩 شما می‌توانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.

🔻پیامگیر:  @Panahian_admin

@Panahian_ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.