2777
2789
عنوان

متفورمین

134 بازدید | 17 پست

دکترم برام متفورمین تجویز کرده هفته اول روزی یه دونه الان ک هفته دوم هستم روزی ۲تا میخورم خیلی خیلی اذیت میشم یعنی ببخشید همش اسهال و بی حالم کرده میخام قطع کنم و دیگه نخورم برای تنظیم پریود چی میتونم بخورم؟ 

مامان دو قلوها 👶👶

برای تنظیم پری می خوردی 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متفورمين بهم نساخت گلوكوفاژگرفتم

همون خارجي متفورمينه

دكتربراي چي بهت داده

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜

اسهال ن ولی بی حال میشدم و سرگیجه اصلا حالم دست خودم نبود ولی ب مرور عادت کردم😁😂

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اخه تو عوارضشم نوشته

عزیز منم میخورم دقیقا بی خال و اسهال میشم عوارضش هست

فقط خوبیش اینه زود لاغر میکنه😂منم برای کیست میخورم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
مگه متفورمین رو واسه تنظبم پریودی میدن؟ اخه من یه کم دیابت دارم متفورمین میخورم

تنبلي تخمدان هم ميدم

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜

اره متفورمین اینا رو میاره قرص رو بخور یکی دو روز بعد خوب میشی من یک ماهه روزی دوتا میخورم ولی پریودم تنظیم نشده تنظیم میکنه؟

من‌فکر میکردم دکتر واس حامله شدنم داده 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه