2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

152 بازدید | 12 پست

بچها سزارین اختیاری انجام میدن دکترا...مثلا از اول بارداری طی کنید ک سزارین بشین؟؟؟

هزینه اش مهم نیست برام...فقط مهمه ک طبیعی نباشه زایمانم...

(البته من هنوز باردار نشدم،،ولی از خیلی وقته ک ذهنم درگیر زایمانه)

اونایی ک تجربه اشو دارن،هزینه حدودیش رو میدونن؟؟

تقریبا پنج الی هشت تومن اکثر بیمارستان خصوصی ها انجام میدن   و خیلی دکترا هستن ک انجام میدن توی همین سایت سرچ کنی متوجه میشی

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از دکترا قبول میکنن مخصوصا تو بیمارستان خصوصی منم برا زایمانم میخواستم اختیاری سزارین شم ولی تو8 ماهگی در کمال ناباوری بچم چرخید از پا شد سزارین شدم

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

بعضی از دکترا پول میگیرن انجام میدن خیلیان بدون پول انجام میدن.

ولی اول دکترتو پیدا کن بعد باردار شو ک تو بارداری استرس سزارینو نکشی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بعضی از دکترا قبول میکنن مخصوصا تو بیمارستان خصوصی منم برا زایمانم میخواستم اختیاری سزارین شم ولی تو ...

بریچ بودن جنین ارثی میتونه باشه ؟؟؟

من خودم بریچ بودم،دوتا خواهرزادهامم همینطور به دنیا اومدن...

مامانم میگه شک نکن مال توام نمیچرخه و با پا میشه...

خدا کنه

بریچ بودن جنین ارثی میتونه باشه ؟؟؟ من خودم بریچ بودم،دوتا خواهرزادهامم همینطور به دنیا اومدن... م ...

نه ما که نداشتیم من تا سونو 7 ماهگی هم از سر بود از بس که گریه کردم و دعا کردم که سزارین شم خدا کمکم کرد آخه موقع ما خیلی سخت گیری میکردن از صبح تا شب تو مطب دکتر بود که ی دکتر قبول کنه

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه