2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 65 پست
تا صبح فیم میبینه  از  صبح میخوابه تا عصر عصر تا شب تو گوشیشه

تو هم پا به پاش بیدار شو .‌برو کنارش دستشو بزار تو شکمت .با صدای بچه گونه ..جای بچت حرف بزن ...دلبری کن براش😍😍😍 ...این فکرای مسمومم جان نی نی آینده ت از مغزت بکن بیرون 

روم نمیشه هم چک کنم اون تو این چند سال من تو اتاق بودم در میزد بعد میاد تو 

خب نامحسوس چک کن عزیزم شبا تو اتاقه برو کنارش توام دراز بکش چایی ببر بگو باهم فیلم ببینیم یبارم بگو گوشیم نمیدونم چرا سایتو نمیاره بالا ی دقه گوشیتو بده امتحان کنم با گوشیه ت یهو بگو وسط گوشی بازیش ببین میده

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خدانیستم نعوذ ب الله قضاوت کنم ولی میدونم زن وشوهرآنقدربه هم نزدیکندکه میتونندهمو حس کنند حتی مردهاهم میتونندزنشون وحس کنند

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
عزیزم شوهر منم تو دوران بارداریم رابطش باهام بیشتر شده بود خودم حس میکردم بخاطر اینه تپل تر و خوشگلت ...

خدا کنه همین باشه فقط

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وااای یه جمله گفتی و یهو ته دلم خالی شدددد...شوهر منم دقیقااا هرشب ازم رابطه می خواد اصن یه چیزه عجی ...

خالی چرا....بابا تو قرنطینه ...کارهم ک نمیکنن...شماهم وزن گرفتی و واسش تحریک کننده ای....اینکه خیلی خوبه باهاته هرشب ..تورو خدا ذهنتونو ب حاشیه نبرید

اره والا میگم نکنه شبا من میخوابم چت بد میکنه بعدش میاد سراغ من اخه خیلی داغ شده

اره خوب میفهمم

ولی بنظرم بخاطر هورمونامونه....

چون یکم محدودیت هست تو بارداری برای رابطه حریص تر شدن انگار...

شک واقعا بده

اره خوب میفهمم ولی بنظرم بخاطر هورمونامونه.... چون یکم محدودیت هست تو بارداری برای رابطه حریص تر ش ...

دلم ارامش میخواد اصلا حالم بده اینجوری 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خدا کنه همین باشه فقط

چون بارداری اصلا به شکت توجه نکن استرس نده به خودت ..من باردار نیستم و راحتتر تونستم گوشبشو شنود کنم فهمیدم خیانت میکنه در حد مرگ به هم ریختم ولی مقاومت کردم مدرک به دست اوردم و حال هردو رو گرفتم

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
خالی چرا....بابا تو قرنطینه ...کارهم ک نمیکنن...شماهم وزن گرفتی و واسش تحریک کننده ای....اینکه خیلی ...

من باردار نیستم عزیزم 😁اما واقعا الان با حرفای استارتر منم شک کردم آخه این حجم از درخواست رابطه از طرف شوهرم واقعا برام قابل هضم نیست😥

خالی چرا....بابا تو قرنطینه ...کارهم ک نمیکنن...شماهم وزن گرفتی و واسش تحریک کننده ای....اینکه خیلی ...

دیشب تو تاپیک قبلیم یکی گف من روانپزشکم حتما برو چکش کنه مردا تو بارداری زن خیانت میکنن مهم نیس شوهرت چی فک میکنه مهم اینه شک داری منم واقعا از دیشب خیلی ترسیدم

اینجوری بد فکر نکن بخاطر نینیت 

خدای نکرده براش مشکل پیش نیاد استریو حداقل تو این دوران از خودت دور کن

من استرس داشتم الان بچم شبا بی قراره و عصبی شده

عزیزم شک ادمو میخوره

بهتره چکش کنی تا مطمئن بشی

زن باردار ب ارامش احتیاج داره

انشالله ک چیزی نیس

اما من خودم ترجیح میدم اگه چیزی هست بفهمم حتی تو بارداری

من باردار نیستم عزیزم 😁اما واقعا الان با حرفای استارتر منم شک کردم آخه این حجم از درخواست رابطه از ...

من همش کمر درد میگیرم و سردرد چون صبح ساعت 7و8یاد من میوفته ..البته من عادتم باز بخوابم ...هم بدخوابم میکنه هم کمر درد اخه هر شب خیلی زیاده برام اما چیزی هم نمیگم بهش میگم بیخیال دیگه خودمم داره خوشممیاد اون لحظه