بهش شک دارم اما جرات این که چک بکنمش رو ندارم ،.چون تو این 4سال هیچ وقت نه گوشیم چک کرد نه رفت وامدم نه لپ تاپم نهه هیچ چیز دیگه ای ... همیشه ازادم گذاشته هرچی اسمش بردم برام خریده اما من شک دارم بهش این چند وقته که تو خونس که راحت میتونم زیر نظر بگیرمش حس میکنم مشکوکه حتی دلشو ندارم چک کنم میترسم شکم درس از اب در بیاد... باردارم تو این مدت بارداریم مشکوک شدم به شوهرم ..یه چیز بگین یه ذره ارامش داشته باشم
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
تا صبح فیم میبینه از صبح میخوابه تا عصر عصر تا شب تو گوشیشه
تو هم پا به پاش بیدار شو .برو کنارش دستشو بزار تو شکمت .با صدای بچه گونه ..جای بچت حرف بزن ...دلبری کن براش😍😍😍 ...این فکرای مسمومم جان نی نی آینده ت از مغزت بکن بیرون
چون بارداری اصلا به شکت توجه نکن استرس نده به خودت ..من باردار نیستم و راحتتر تونستم گوشبشو شنود کنم فهمیدم خیانت میکنه در حد مرگ به هم ریختم ولی مقاومت کردم مدرک به دست اوردم و حال هردو رو گرفتم
دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
خالی چرا....بابا تو قرنطینه ...کارهم ک نمیکنن...شماهم وزن گرفتی و واسش تحریک کننده ای....اینکه خیلی ...
دیشب تو تاپیک قبلیم یکی گف من روانپزشکم حتما برو چکش کنه مردا تو بارداری زن خیانت میکنن مهم نیس شوهرت چی فک میکنه مهم اینه شک داری منم واقعا از دیشب خیلی ترسیدم
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
من باردار نیستم عزیزم 😁اما واقعا الان با حرفای استارتر منم شک کردم آخه این حجم از درخواست رابطه از ...
من همش کمر درد میگیرم و سردرد چون صبح ساعت 7و8یاد من میوفته ..البته من عادتم باز بخوابم ...هم بدخوابم میکنه هم کمر درد اخه هر شب خیلی زیاده برام اما چیزی هم نمیگم بهش میگم بیخیال دیگه خودمم داره خوشممیاد اون لحظه