2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 65 پست
ی بار چک کن بهتره انقد دلشوره داشته باشی

ن میترسم چیزی باشه با این حالم  نابود شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش منم تو بارداریم همشششش شک داشتم هنشم الکی بود..

واییی اذیت نمیشدی؟؟ 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تا صبح فیم میبینه  از  صبح میخوابه تا عصر عصر تا شب تو گوشیشه

شوهر منم تا صبح فیلم میبینه. البته منم گاعی میبینم باهاش

تو گوشیش میره کتاب میخونه

میخوره میخوابه

از بیکاریه خو طبیعیه. شک برانگیز نیست که وا

عزیزم استرس نداشته باش از عوارض حاملگی و قرنطینه و این چیزاست و اینکه اصلاکلا تا مطمعن نشدی خودتو درگیر این حرفا نکن..مردخوبی داری..اینجا اونقد پست خیانت میبینی ته دلت خالی میشه..حرفشم پیش شوهرت نزن ک خدای نکرده قبحش نریزه

نه رابطش باهام زیاد شده همش میگم نکنه چت بد بابقیه میکنه اصلشو بامن

بد به دلت راه نده ..برو غسل حضرت زینب بکن ....به ابن فکر کن که به نی نی خوشگل میاد بینتون که ثمره عشقتونه و زندگیتو شیرین تر هم میکنه 😍😍😍😍😍

نکن اینکارو

روم نمیشه هم چک کنم اون تو این چند سال من تو اتاق بودم در میزد بعد میاد تو 

بد به دلت راه نده ..برو غسل حضرت زینب بکن ....به ابن فکر کن که به نی نی خوشگل میاد بینتون که ثمره عش ...

غسل حضرت زینب چیه

نه رابطش باهام زیاد شده همش میگم نکنه چت بد بابقیه میکنه اصلشو بامن

وااای یه جمله گفتی و یهو ته دلم خالی شدددد...شوهر منم دقیقااا هرشب ازم رابطه می خواد اصن یه چیزه عجیبی شده دیشبم گفتم من خسته شدم ولم کن قهر کرد رفت یه اتاق دیگه خوابید واقعا منم مشکوک شدم الان بهش اخه چی شده یهو انقد تغییر

منم باردارم

منم دقیقا مثل توهم

درخاستش برای رابطه بیشتر شدمنم همش شک دارم

دعا میکنم انشالله ک چیزی نباشه

اگرم بخان کاری بکنن خب پاکش میکنن

چیو میخای چک کنی دقیقا

ایشالا ک فقط ی حسه

منم مث توعم

عزیزم استرس نداشته باش از عوارض حاملگی و قرنطینه و این چیزاست و اینکه اصلاکلا تا مطمعن نشدی خودتو در ...

اگ بهش بگم میتوپه بهم میگه از سر شکم سیری اینجور میگی ،،،گفتی فلان گوشی قشنگه من 23تومن دادم تو نداری برا تو خریدمش 

عزیزم شوهر منم تو دوران بارداریم رابطش باهام بیشتر شده بود خودم حس میکردم بخاطر اینه تپل تر و خوشگلتر شدم اینجوریه حتی سفیدترم شده بودم

شک الکی نکن شاید به چشمش زیباتر شدی

واییی اذیت نمیشدی؟؟ 

خب صد درصد ک اذیت میشدم چون خیلی عاشق شوهرمم

اما میگذره همش

فقط سعی کن بهش نگی ک شک داری رو تون باز نشه تو روی هم

خوش تر اَز دورانِ عشق با همسرم و پسرم اَیـام نیست😍👑👩‍❤️‍👨🧿💚💋🖇️💍✨🌼🌍🌺🥰👼
منم باردارم منم دقیقا مثل توهم درخاستش برای رابطه بیشتر شدمنم همش شک دارم دعا میکنم انشالله ک چیز ...

اره والا میگم نکنه شبا من میخوابم چت بد میکنه بعدش میاد سراغ من اخه خیلی داغ شده