2777
2789
عنوان

کمک😔😔😔😔

120 بازدید | 12 پست

حالم خیلی بده...شوهرم بددهنه و ب خانوادم فحش میده...اونم چ فحشایی...کتکم میزنه و تعادل نداره...چن بار قهر رفتم ولی خانوادم پشتم نیستن و دارم میسوزم باهاش...اینقد گریه کردم چشام تار میبینه...۲ ساله ازدواج کردم و بچه ندارم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

پشت یعنی چی دقیقا؟جدا شو برو سرکار از صفر شروع کن...خودت پشت خودت شو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه مشکلش چیه

بخدا بیچارم کرده وقتی عصبانی بشه فقط میپره هوا و فحش میده و حمله میکنه بهم😭😭

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
پشت یعنی چی دقیقا؟جدا شو برو سرکار از صفر شروع کن...خودت پشت خودت شو

هنوز ۱۸ سالمه😔😔😔

شوهرت چن سالشه.توچن سالته؟؟؟

ازدواج من اجباری بود..من ۱۸ و اون ۳۰

بچه نیار با این وضعیت 

چ رفتاری درسته؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز