2777
2789
عنوان

عفونت بارداری 😭

1671 بازدید | 30 پست

دیگه دارم دیونه میشم ۲۴هفته م ولی ازاول عفونت سبزرنگ دارم سرکلاژم هستم دائم قرص وشیاف واژینال استفاده میکنم دکترم قرص خوراکی نمیده اصلاخوب نمیشم دوروزمصرف نمیکنم دوباره شرومیشه کلافه م میدونم خیلی خیلی خطرناکه ولی چ کنم انگاردیگه کاری ازم برنمیاد همش چشم به روزاس زودتر بگذره حدعقل برسم به ۲۸😭😭😭😭😭

استراحت مطلقم هستم نمیتونم زیادراه برم فک کنم بخاطراینم میشه چون ترشحات بخوبی خارج نمیشن وعفونت باقی میمونه کسی مشگل منوداشته وبسلامت این دوران رو سپری کرده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استراحت نیستم ولی از اول بارداری همش عفونت دارم تا الان ۴ دوره آنتی بیوتیک مصرف کردم😕

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عفونت باکتریایی داری باید قرص بخوری معمولا مترونیدازول میدن

قرص واژینالشو داده نمیدونم این دکترمغزفندوقیم چ فکری میکنه بهم قرص خوراکی نمیده هربارم بهش میگم 

منم سبز ذاشتم گاهی ب دکتر گفتم ازمایش نوشت گفت عفونت نداری....هیچیم نداد....الانم گاهی میاد....مخصوصا بد نزدیکی روز بدش میرم دسشویی هست...سوزشو اینا ندارم ینی منم عفونت دارم؟؟ازاولم همینجوری بود تقریبا

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

دوست عزیز نگرانیت کاملا طبیعیه.ولی از تجربه من استفادا کن استرستو کمتر کن.منم مشکل شمارو داشتم عفونت تو بارداری.دو سری کلوتریمازول با املیکاتور استفادا کردم. سفکسیم و مترونیدازول هم ی دوره مصرف کردم ولی تا اخر بارداری همین مشکل و داشتم..همش میگفتم برسم ب هفته ۲۸ رسیدم. بعد میگفتم برسم ب ۳۴ رسیدم. دیگه رفتم تو ۳۷ خیالم راحت شد..اخرشم با امپول فشار تو ۴۱ هفته نی نی ب دتیا اومد.

ابن نگرانیها برا مادرای باردار هست سعی کن نگرانیت ب استرس تبدیل تشه.دارویی ک دکتر داده رو استفاده کن

منم سبز ذاشتم گاهی ب دکتر گفتم ازمایش نوشت گفت عفونت نداری....هیچیم نداد....الانم گاهی میاد....مخصوص ...

ازمایش ادرار دادی؟ اون برا عفونت ادراریه نه واژینال 

ترشح سبز عفونته و درمان نسه تو بارداری خطرناکه

حواست باشه!