maral30000 مدیر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 92 عنوان قرص سقط | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 32 پست چطوری میتونم قرص واژینال واسه سقط سفارش بدم ممنون میشم کسی اگه اطلاعات داره منعکس کنه 1399/01/10 | 17:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 شما چند سالتون هست؟؟ ۲۸ سالمه ویکساله ازدواج کردم بعلت ضعیف بودن اسپرم باید میکرو کنم اونم شاید بشه شاید نه میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 اخی عزیزم یعنی راهی نیست واستون☹کاش جای من خدا به شما نگاه کنه به حق علی انشالا که خدابه هردومون نگاه کنه میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
maral30000 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 92 من خیلی خیلی برات دعا میکنم شرایط مناسب بشه میرم سر خاک پدرم.خیلی حاجت روا کرده .همه غریبه ها میرن سر خاکش کمکشون کرده
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 من خیلی خیلی برات دعا میکنم شرایط مناسب بشه میرم سر خاک پدرم.خیلی حاجت روا کرده .همه غریبه ها میرن س ... مرسی گلم ...شما هم نمیدونم ب چ دلیل قصد سقط دارید اما بچه خدا میده ...لابد خود خدابهتر میدونه که دادهایشالا بهههترینها براتون رقم بخورهقصد سرزنش نداشتم ...فقط چون خودم بارداری برام شده رویا ببینم کسی قصد سقط داره ناراحت میشم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
66mahsa66 عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 93 نکن خواهرنکن هدیه خداراپس نده من دوقلوهاماسقط کردم خیلی عذاب کشیدم دنیاروسرم خراب شده بدجورتاوان دادم بدجوراگه ممکنه تورابه این روزعزیزنکن این کارا دلم خیلی گرفته
maral30000 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 92 دوقلو هات چرا سقط کردی؟؟طبیعی دوقلو باردار شدی؟؟
maral30000 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 92 هر چی فکرش میکنم میبینم پدر بچه اخلاقش عوض نمیشه منم باهاش موندگار نیستم پس چرا این بچه رو به دنیا بیارم.هیچ راهی جز سقط من ندارم.تک و تنها نمیتونم
سولاله۷۴ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 488 ۲۸ سالمه ویکساله ازدواج کردم بعلت ضعیف بودن اسپرم باید میکرو کنم اونم شاید بشه شاید نه مگه همسرت چند سالشه؟؟؟
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 مگه همسرت چند سالشه؟؟؟ ۳۰ میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 خب چرا ضعف اسپرم داره؟ خودمم نمیدونم بخاطر همینه میگم قدر بارداری بدونید میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 خب چرا ضعف اسپرم داره؟ خودمم نمیدونم بخاطر همینه میگم قدر بارداری بدونید میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 بفرست عزیزم میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد