2777
2789
حتمن عوض کن سعی کن همه راههای ارتباطی رو قطع کنی راحت کمرنگ میشه برات شک نکن.مگه ادم چقد عمر میکنه ک ...

اره بخدا من تا اون میگف از ی چیزی بدم میاد هیچوخ دیگه اونکارو انجام نمیدادم این همه بهش احترام میزاشتم اون چی هیچی براش اهمیتی نداره حرفای من

ی اخلاقی داره میدونه من رو اون حساسم فقط هی اونو تکرار کرد منم گفتم بس کن تکرار نکن گف ک میخای بخاه ...

واااایییی بقران پسرا اینجورین تا وقتی بهشون سگ محلی کنی عین چی دنبالتن تا فهمیدن توام بهشون علاقه داری خودشو برات میگیرن.همینجوری بی محلی کن بهش وقتی عوض نمیشه..

عاشِخِ لباشک🤪😼😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا من تا اون میگف از ی چیزی بدم میاد هیچوخ دیگه اونکارو انجام نمیدادم این همه بهش احترام میزاش ...

میگفتم من از این اخلاق فحش دادن بدم میاد میگف من همینم ک هستم😕

اخه این حرفه؟

واااایییی بقران پسرا اینجورین تا وقتی بهشون سگ محلی کنی عین چی دنبالتن تا فهمیدن توام بهشون علاقه دا ...

بخدا ۵ ماه اصرار کرد ک اخرش راضی شدم حرفاشو بشنوم حالا من دوسش دارم خیالش راحته دیگه براش مهم نیستم انگاری ازم خسته شده 

بخدا ۵ ماه اصرار کرد ک اخرش راضی شدم حرفاشو بشنوم حالا من دوسش دارم خیالش راحته دیگه براش مهم نیستم ...

بهرحال تصمیم اول و آخر با خودته عزیزم.ولی عاقل باش ک تصمیم درست بگیر

عاشِخِ لباشک🤪😼😋