2777
2789
دیگه نمیخام با کسی دوست بشم نمیخام با کسی اشنا شم اصلا

منم یکماهه کات کردم...دیگه هرگز با کسی دوست نمیشم یعنی پشت دستموداغ کردم  چون هم احساسی آسیب میبینم..هم تنهایی رو ترجیح میدم ادم راحتتره 

عاشِخِ لباشک🤪😼😋

من چی بگم که سه سال هر روز صبح تا ظهر کنارش بودم و کار میکردم و الان شش ماه دیگه اونجا کار نمیکنم دلم داره نابود میشه هرچیزی منو یادش میندازه

البته من یه سال اخر دوستش داشتم قبلش حتی ازش بدم میومد! چقدر با هم چایی خوردیم چقدر بستنی برام خرید چقدر هوام دااشت  

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دارم مثه تو بشم

همه پیاماعکسا رو پاک کن حذف کن ..دنیا ک ب اخر نرسیده کات کردی دیگه مهم نباشه برات..اینهمه ادم عشقشون ترکشون کرد نمردن همچنان ب زندگی ادامه میدن...ببین فقط خودت میتونی ب خودت کمکم کنی ن من ن کس دیگه اگ خودت نخای ما هیچ کاری نمی تونیم کنیم..اون بعد چند وقت شاید دوباره برا کنجکاوی بیاد سراغت یا پیامی چیزی بده ب هیچ وجه جوابشو نده اگ بدی دوباره ممکنه بری سمتش حتی شده سیمکارتتوعوض کن 

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
دیگه نمیخام بهش فک کنم یا ببینمش خیلی عوض شده حس میکنم اون ادم قبل نیس 

از منم ۴ سال عین یه فرشته بود چند ماه قبل اون روی واقعیشونشون داد می گفتم همه پسرا ب کنار ب این میتونم اعتماد کنم همونه ک میخام ولی همه افکارم پوچ بود..اکثرا مردا همینجوری دو رو هستن.‌هر وقت دلت براش تنگ شد ب حرکات بدش فک کن

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
همه پیاماعکسا رو پاک کن حذف کن ..دنیا ک ب اخر نرسیده کات کردی دیگه مهم نباشه برات..اینهمه ادم عشقشون ...

همه رو پاک کردم سعی میکنم بلاکش کردم اگه بشه خطمم عوض میکنم چون اخلاقشو عوض نمیکنه موندنمون با هم فایده ای نداره

همه رو پاک کردم سعی میکنم بلاکش کردم اگه بشه خطمم عوض میکنم چون اخلاقشو عوض نمیکنه موندنمون با هم فا ...

حتمن عوض کن سعی کن همه راههای ارتباطی رو قطع کنی راحت کمرنگ میشه برات شک نکن.مگه ادم چقد عمر میکنه ک بخاطر رفتار و اخلاقش ک عوض نمیکنه زندگیتوهدر بدی براش

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
بهش نگفتی؟چی گفت شایدم با یکی دیگه آشنا شدع

ی اخلاقی داره میدونه من رو اون حساسم فقط هی اونو تکرار کرد منم گفتم بس کن تکرار نکن گف ک میخای بخاه نمیخوایم راه باز جاده دراز 

در صورتی ک چن ماه پیش چن بار پیشنهاد دوستی داد چن تا از هم کلاسیامونو واسطه کرد میگف ک عاشقت شدمو از این حرفا اولا واقعا خوب بود اونطوری بود ولی از وقتی منم ازش خوشم اومد هی بدتر و بدتر شد