2821
2789
عنوان

اصلاح ابرو

119 بازدید | 13 پست

2 ماهه بخاطر کرونا نرفتم ارایشگاه اولش 2 3 هقته نرفتم گفتم پرتر بشن بعدشم کرونا اومده احساس میکنم صورتم بشاشیت قبل رو نداره و چشمام مثل قبل درشتی خودشونو نشون نمیدن شماهاهم ازایشگاه نرفتین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم پر شده بلدم نیستم بردارم اصلا وسایلشم ندارم

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

بله ما هم نرفتیممم..من از وقتی ازدواج کردم نگرفتم فقط مراسم عقدم چون خودشون حالت داشتن شوهرم می‌گفت نمیخام چهره زنونه شه ماه قبل واسه اولین بار گرفتم الان اومده 😓😓😓خیلی ناراحتم زیاد شدن حالت اولیشو نداره میگم می برم آرایشگاه 

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
منم نرفتم از اینستا ابرو برداشتن رو یاد گرفتم و خودم انجام دادم.خیلی هم از کارم راضی هستم😁😁

میترسم ی مو حساس بکنم کل سیستم ابروهامو خراب کنم ی بار همین کارو کردم ارایشگر گفت این ابروت انگاری خراب شده😁

اره متاسفانه ابرو توش دست بره دیگه مثل اولش نمیشه

حالا گفتن شاید ۱۵ باز کنیم..ببینم میشه یا ن 😓

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩
میترسم ی مو حساس بکنم کل سیستم ابروهامو خراب کنم ی بار همین کارو کردم ارایشگر گفت این ابروت انگاری خ ...

خیلی داخلش نرو

قشنگ زیرشو خط بکش

بعد با منقاش تا همون خط بردار و از اون جلوتر نرو

منم هر وقک برمیداشتم داخل خطش میرفتم

اما اینبار با مداد چشم نقره ای زیرش خط کشبدم و عااالی شد