2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب فامیل هستند حتما خیلی چیز ها درباره شون میدونید ... 

من خودم استرس داشتم اون اولش و روم نمیشد سوال بپرسم بعد گفتیم همینجوری درباره خودمون بگیم ... 

درباره این چیزا حرف زدیم :سن و شغل و توقعات و اخلاق و انتظارات و اینکه در آینده کارش چجوری پیش میره من موافقم یا نه و خونه من کجا موافقم (داشت ولی گفت هرجا پسندیدم ) . دیکه درباره تقسیم کار خونه و سر کار رفتن من و ادامه تحصیل . ارتباط با خانواده و عصبانیت و عادت موقع خرید و .... 

اول در مورد شغلش که دقیقا چکاری میکنه و استخدامه یا نه 

در مورد دین و ایمانش که نماز اول وقت و روزه براش مهم هست یا نه

در مورد رفت و امد فامیلی که چقدر دوس داره با فامیل رفت و امد کنه

در مورد اینکه هدفش از ازدواج چیه بخاطر تنهاییه بخاطر ارامشه یا میخواد یکی کاراشو براش بکنه 

اهل مسافرت و گردش هست یا نه چند وقت یکبار مثلا میخواد بره

اهل شلوغیه و میخواد همش تو جمع باشه یا نه ترجیح میده جای خلوت و تنها باشه

اگر جلسه دومم اومدن بپرسی که بچه دوس داره یا نه و چنتا یهو فردا نگه من بچه نمیخوام یا یه دونه فقط اونوخ تو عاشق بچه باشی

اینا رو جوری ازش بپرس که متوجه نشه نظر تو چیه که مثل تو بگه وقتی جواب داد اونوخ بگو منم اینجورم یا نه

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...