2821
2789
عنوان

همفکری

77 بازدید | 21 پست

سلام من یه بچه دوسال ۸ماهه دارم فکربچه دوم هرشب سراغم میاد..یعنی همشبهبچهدومیفکرمیکنم....خونه مادرشوهرم میشینیم وشغل شوهرمم هم ازادهبه نظرتون فکرم اشتباهه؟؟,

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هر کسی با توجه به شرایط خودش باید تصمیم بگیره

ازدواج ما فامیلی بوده,ازطرفی هم سن بالاتر میره بارداری استرس ترمیشه....حوصله کمترمیشه.....نمیدونم....من نگاه میکنم میبینم پسرم تنها همش به من وباباش گیرمیده واسه بازی.گفتم ازاول تااخرکه یکیدیگه بایدبیارمزودتر...

بچه دوم رو بیار تا با اولی فاصله سنیش زیاد نشه

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
2823
2791
2779
2792