azi_mamany مدیر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 عنوان ۱۲ هفته و ۶ روز برای سونوی nt دیر نیست ؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 47 پست من برای ۱ اردیبهشت برای دخترم وقت متخصص غدد دارم تو قزوین...خودم اهل یکی از شهرستانای کوچیک هستم....میخواستم ببینم برای همون روز وقت سونوی ان تی بگیرم ،دیر نیست که،؟؟هر دو رو تو یه روز انجام بدیم...هی نریم بیایم تو این اوضاع کرونا.... خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹 1399/01/10 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azi_mamany مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 من یه پسر دارم 20 ماهشه تو دلیم دختره ای جانم...چه خوب....خدا حفظشون کنه الهی برات الهی....مبارکتون باشه...داداش بزرگ خیلی خوبه....من ۳ تا داداش دارم ،عاشقشونم....عوضش خواهر ندارم....الهی با سلامت بارتو زمین بزاری گلم خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
نازبانو1122 عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 8873 ای جانم...چه خوب....خدا حفظشون کنه الهی برات الهی....مبارکتون باشه...داداش بزرگ خیلی خوبه....من ۳ تا ... ممنون بابت دعای زیبات عزیزم انشالله خدا نی نی شما هم حفظ کنه برات و زایمان خوبی داشته باشی سکوت گورستان را می شنوی دنیا ارزش دل شکستن ندارد
azi_mamany مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 ممنون بابت دعای زیبات عزیزم انشالله خدا نی نی شما هم حفظ کنه برات و زایمان خوبی داشته باشی فدای شما...ان شاالله🥀🥀 خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹