2821
2789
عنوان

خیلی دلم شکست!!!!!

284 بازدید | 30 پست

شوهرم دیروز با مشتری مغازه اش صحبت میکرد گفت من خواهر خانمم از تهران اومده اینجا کرونا داشته بیمارستانای تهران بیمار زیاد داشتن رسیدگیشون ضعیف بوده آوردنش اینجا...منم رفتم عیادتش...خیلی بیماری سختی نیست و از این حرفا.....شوهرم صب رفت سر کار گفتم اگه این آقا اومد نزدیکش نشو چون الان ناقله...به مامانمم صب بهم زنگ زد گفتم ..امروز ظهر مامانم زنگ زد گفت باید زنگ بزنید بیان این آدما رو ببرن قرنطینه کنن سلامتی همه رو به خطر میندازن...شوهرم شنید بهم میگه چرا رفتی گفتی؟؟؟خداکنه تو بگیری ،بمیری من از دستت راحت بشم  خدایا دلم نمیخواد کرونا بگیرم ولی دیگه دلم نمیخواد با همچین نفهمی هم زندگی کنم!!!!!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر بی فرهنگ

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

ای خدا چی بگم از دست این نررررررررها 😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خب واجب نبود به مامانت اطلاع بدی شوهر منم بود نا احت میشد

ناراحت میشد و شوهرت نفرینت میکرد مثله شوهر استارتر؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

تو اوج عصبانیت حلوا ک تقسیم نمیکنن یه حرفی زده شما ب دل نگیر بعدش میاد معذرتخواهی میکنه نگران نباش 

سایه ات از سرشون کم نشه🥰

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

همه ی مردا مثل همن(یک جملهی کلیشه ای و پرکاربرد)

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
ای خدا چی بگم از دست این نررررررررها 😕

سلااااااام عشقم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلااااااام عشقم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلااااااااام خوشگل خانوم 💋💋💋💋

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خب واجب نبود به مامانت اطلاع بدی شوهر منم بود نا احت میشد

آخه رعایت نمیکنه...کارش مهم نیست هر روز میره سر کار...خودم بیماری قلبی دارم..تو قع دارم لااقل به خاطر من بیشتر مراعات کنه

سلااااااااام خوشگل خانوم 💋💋💋💋

خوبی آبجی ... خوش میگذره دلم برات یه ذررررره شده

مردا همینن عزیزم 

منم الان بحثم شد خیلی خیلی ناراحتم 

نزدیک زایمانمه، تا الان تمام زحمت زندگیم رو یا تنهایی بع دوس کشیدم یا خواهرام و‌مادرم کمکم کردن، سر زایمان اولم ، سر عمل هام و... همش خانواده خودم بودن و خانواده شوهرم هیچ کمکی نکردن . درحالی که همسرم مرتب از نظر مالی بهشون کمک میکنه 

الان بخاطر شرایط خونمون خواهرام درگیر بچه های خودشونن منم شهر غریب باید زایمان کنم خانوده شوهرم میتونن ولی نمیان همسرمم ازشون طرفداری میکنه خیلی دلم گرفته 

هرروز غصه میخورم که توی این کرونا کسی رو ندارم باهام بیاد بیمارستان که دختر کوچیکمو نبرم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز