2777
2789

خودت درستیدی؟

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چجوری درست کردی خیلی قشنگ

کاری نداره... رنگ خوراکی به خمیر کیک زده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میشه بگی چجوری درست کردی خیلی قشنگ

❤️كيك مخملى❤️
مواد لازم براى خمير:
كره نصف پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
باتر ميلك يك پيمانه
ارد دو و نيم پيمانه
تخم مرغ دو عدد
پودر كاكائو دو قاشق غذا خورى
اسانس دلخواه
جوش شيرين و وانيل هر كدام يك قاشق چاى خورى
سركه سفيد يك قاشق چاى خورى
رنگ خوراكى قرمز ب ميزان لازم
نمك يك قاشق چاى خورى
سركه سفيد و جوش شيرين را مخلوط ميكنيم.كره و شكر را خوب زده و تخم مرغها را يكى يكى مي افزاييم رنگ خوراكى و پودر چغندر را افزوده ؛باترميلك ؛وانيل؛و اسانس را اضافه ميكنيم.
ارد نمك و پودر كاكائو را الك كرده؛ب مواد افزوده و با ليسك مخلوط ميكنيم...
در انتها مخلوط جوش شيرين و سركه را اضافه ميكنيم...
مواد را در قالب ريخته و داخل فر با حرارت١٧٥درجه ب مدت٣٠دقيقه ميگذاريم.... 🍃اين دستور رو از روى مجله خانواده نوشتم و با كمى تغيير كيكم رو از روش درست كردم🍃
تخم مرغ 4عدد
رنگ خوراكى و پودر چغندر زدم (تا حدى ك رنگشو دوس داشته باشم
باترميلك:توى ي پيمانه شير يك قاشق غذا خورى سركه سفيد ريختم #رد_ولوت

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃