2777
2789
عنوان

داغونمممم

172 بازدید | 13 پست

من معلم غیر انتفاییم تاپیک قبلترم  گفتم مدیرمون گفته  اسفند حقوق  ندارین در حالی که  اداره  گفته  باید حقوق  بدین و همه جا حقوق  دارن منم اموزشهامو  انجام   دادم  تا من  دیروز ز زدم به یه  مدیر اداره اون گفت  باید حقوقتو  بدن  نداد  بیا اعتراض   کن  منم گفتم  نه میخام  دوستانه  حل بشه به مدیرمون گفتم  اون  بازم زیر بار نرفت و گفت بعدا  یه  مبلغی  بهت  میدم   دبشبم  برا اموزش انلاین گفتن بزار  بچه های کلاسم  تو گروه  خودم باشن  تا   باهاشون در ارتباط  باشم  بازم  قبول  نکرد و گفت  تو اموزشهارو بده به من  من  برنامه ریزی   میکنم.حالا امروز بهم پیام داده  که  دیگه  نیا سر کار من یه نیرو جایگزینت   کردم   منم گفتم  حق من این نبود بعد دو  سال  کار  اینطوری باهام برخورد بشه  اون  اینجوری  کرد فقطچون من برا حقوقم  بهش گفتم  و  زنگ زدم اداره   تحقیق  کردم  چون مدیرمون بهم گفته  بود اداره  گفته  فقط عیدی  بدین  امسال  حقوق  ندارن.وقتی من  زنگ زدم  اداره  گفتن نخیر   همچین جیزی  نیست  خلاف  قوانین  عمل گردن.الان بیکار شدم بماند بی پولم  بماند   میدونم  بخام  برم جای دیگه  کار کنم  اگه  بخان ازم  تحقیق کنن  مدیرمون زید ابمو میزنه هیچ جا کار نمیدن  بهم  از طرفی  خودش  همیشه میگفت تو خیلی  نیروی خوبی هستی  کاری و فعال 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو ش رو شکایت آموزش و پرورش

میدونم   اون یه کاری میکنه   که مقصر من باسم  چون اسنا زیاد داره  شوهرشم  دم  کلفت  اصلا کی به  من معلم  بسته حمایتی  اهمیت میده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

معلم چه پایه ای هستی؟

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
انشا.... مشکلت برطرف بشه.غصه نخور خدا جای حق نشسته.نمیذاره حقت پایمال بشه.مطمئن باش اون مدیر هم سزای ...

شکایت  کنم   به جایی  نمیرسه نهایت زیرابمو میزنه  میگه این کار نکرده  من چجوری ثابت  کنم   الانم پا به ماهه  امیدوارم اهم دامنشو بگیره

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عزیزم شما قرارداد داری یا نه همینجوری کار میکردی؟؟؟  اگه قراراد داری پایانش تا کی بوده  ...

تا  خرداد   بود   اما اون قبلا  هم  یکی از  نیروهاشو بیرون کرده  یود  نمیدونم  چه جوری  ولی میتونه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
عزیزم خدا داده مدرسه نگران نباش حقوقت چقدره؟ من خودم انقد بهم ظلم کردن فعلا دهنمو بستم بعدش دنبال ...

اخه  پارسالم  با یکی مشکل داشت  گفت  بخاد جای دیگه  کار کنه  ازمن  بپرسن  یه جوری  امار میدم  جایی  بهش  کار ندن الان  میدونم  با منم  همین کارو میکنه  چون  گفت دیگه نیا منم گفتم باشه پس اموزشهارم بدین همون نیروی جدید بزاره حااا میره اداره  شکایت  که این کار نکرده و سرپیچی کرده  منم  اخراجش  کردم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اخه  پارسالم  با یکی مشکل داشت  گفت  بخاد جای دیگه  کار کنه  ازمن &nbs ...

پیامها رو نگه دار برو اداره بعد از این ماجرا

خدا نگذره ازشون.ایشاالله که مشکلی واسه کارت پیش نمیاد عزیزم 

وقتی ثابت کنی مدیر مقصره مدیر یه مدرسه دیگه قبولت داره نترس