2777
2789
عنوان

حوصلمون سر نره ت قرنطینه😎💕

94 بازدید | 11 پست

حوصلمون که سر رفت چکار کنیم؟ 😴🤟🏻

•داستان زندگی آدمای موفق رو بخونید🤓📗

•برین از خودتون دابسمش درست کنین🌈🔥

•برین لباس ها و مانتو هاتون رو باهم امتحان کنین و استایل هایه مختلف بزنین🙅🏼🧠

•میتونید برید یه تغییراتی توی گوشی و تلگرامتون بدید : مثلا اسمتونو عوض کنید و یه اسم قشنگ بزارید،پروفایل هاتون رو عوض کنید،تم گوشیتون رو عوض کنید و ...🌻🗝

•برید سیدی های که دیگ خش شده بردارید و روش شکلک های تل رو بکشید

#ایده ⃟🦦🧡-

حوصلمون سر نره تو قرنطینه˼🥺🦠⸀

━━━═•❀•═━━━━

• موزیکالی درست کنید🩰🍃

• یه زبان جدید یادبگیر✏️📙

• برای آینده برنامه ریزی کن🧸💜

• بستنی یخی خونگی درست کن🍧🍥

• آرایش کن و یکم عکس خفن بگیر♥️🐶

• ماسک بزارید تا صورتتون شادابتر بشه🛁🩺

• یه نظمی به حافظه گوشیتون بدید مثلا عکسا،عاهنگا و برنامه هایی که دیگه بهشون نیاز ندارید حذف کنید و بجاشون یه پلی لیست جدید یا چنتا بازی و اپ باحال نصب کنید⛹🏻‍♀🌸

• کمی وقت توی سکوت بگذرون و به این فکر کن که چه چیزی برات مهمه🛺🍊

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااجازه استارتر عزیز https://www.ninisite.com/discussion/topic/4131823/ختم-صلوات-امام-زمان

ببخشید چطوری لینک تاپیک رو کپی کردی؟

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
اینو بگید من چیجوری یه چیزی درست کنم که سکه رو به عنوان هدیه بذارم توش؟ بخدا نمیشه رفت بیرون آماده خ ...

یع پاکت خوشکل اندازه سکه درست کن اموزشش ت اپارات هس

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹
عزیزم یکم سخته توضیحش بزار با عکس بهت بگم

ممنون.اصلا"نمیتونم لینک تاپیک رو بذارم

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

بعد اینارو ک علامت زدم فشار بده

به ترتیب ک گذاشتم اونجا ک نوشتهuRL فشار بده مینویسه کلیپ بورد برو به کلیپ بورد بعد آدرس صفحه رو بزار اضافه کردن بزن بعد هم پستتو ارسال کن

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

عزیزم اگ متوجه نشدی توی اینترنت سرچ کن یه فیلم داره قشنگ توضیح داده

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
عزیزم اگ متوجه نشدی توی اینترنت سرچ کن یه فیلم داره قشنگ توضیح داده

ممنون.خیلی خوب توضیح دادی،یاد گرفتم❤❤

2790
2778
2791
2779
2792