mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 عنوان سقط و بارداری 121 بازدید | 9 پست سلام خانمها تو ماهی ک سقط بوده امکان بارداری هست؟؟؟؟ 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد 1399/01/10 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 بله عزیزم البته بستگی داره چند هفتگی و چجوری سقط کرده باشب من بارداریم شیمیایی بود تو ۶ هفته دفع شد (سقط شد) ولی حتی ساک حاملگی همتشکیل نشده بود خونریزی کردم و پریود شدم همون ماه حامله شدم دوباره کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 بله عزیزم البته بستگی داره چند هفتگی و چجوری سقط کرده باشب من بارداریم شیمیایی بود تو ... برای من 6 هفته رشدش متوقف شده بود با شیاف سقط کردم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 برای من 6 هفته رشدش متوقف شده بود با شیاف سقط کردم یعنی قلبش تشکیل شده بوده؟ بقایات دفع شد کامل؟ دکتر چی گفت؟ کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 یعنی قلبش تشکیل شده بوده؟ بقایات دفع شد کامل؟ دکتر چی گفت؟ نه عزیزم بارداری پوچ بود و 6 هفته به بعد رشد نکرد کامل دفع شد دکتر نرفتم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 نه عزیزم بارداری پوچ بود و 6 هفته به بعد رشد نکرد کامل دفع شد دکتر نرفتم خب به نظرم یک ماه دست نگه دار بعد اقدام کن اون یک ماهم واسه اینکه رحمت اماده بشه کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 خب به نظرم یک ماه دست نگه دار بعد اقدام کن اون یک ماهم واسه اینکه رحمت اماده بشه مرسی عزیزم از دیشب گرفتگی دارم برای همین پرسیدم فکر میکردم بارداری اتفاق نمیفته آخه فقط یکبار رابطه بدون پیشگیری داشتم ممنون ک جواب دادی سوالم و 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 مرسی عزیزم از دیشب گرفتگی دارم برای همین پرسیدم فکر میکردم بارداری اتفاق نمیفته آخه فقط یکبار رابطه ... خدا رو چه دیدی شاید همون یکبار دوباره گرفته کلا مواظب خودت باش کار سنگین نکن امیدوارم خیلی زود دوباره باردار بشی خواهش میکنم کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 خدا رو چه دیدی شاید همون یکبار دوباره گرفته کلا مواظب خودت باش کار سنگین نکن ام ... مرسی گلم ایشاالله ک نی نی و صحیح و سالم بغل بگیرش 😍 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 16913 مرسی گلم ایشاالله ک نی نی و صحیح و سالم بغل بگیرش 😍 ممنون عزیزم ان شاالله از دعای شما دوستای خوبم 🌺😘 کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀ 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞