2777
2789
عنوان

طول سرویکس ۲۲

| مشاهده متن کامل بحث + 4608 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن هفته زایمان میکردین؟ تو  طول بارداری کمردردم داشتین؟

هر دو ۳۹ هفته.اره درد زیاد داشتم.رو دومی بدتر بودم یعنی اخرا انقد درد داشتم بیشتر رحم وکشاله ران.یعنی مثل پیرزنای ۸۰ ساله

صبح که از خواب بیدار میشدم طی ده حرکت بلند میشدم

یه صندلی نزدیکم بود از پایش کمک میگرفتم  یا از کسی اونم اروم اروم

واقعا وقتی زاییدم یعنی جز درد جای عمل.درد کمر و کل بدنم خیلی کمتر بود و قابل تحمل

چقد مثه منی من انومالی ۲۸ بودم یه هفته بعد واژینال ۲۱.۲۳ شدم اورژانسی سرکلاژ شدم الانم ۳۰ هفته ا ...

خدا رو هزار بار شکر. مرسی که این پیامو گذاشتی خیلی بهم امید دادی عزیزم. انشاالله که بچه ت سالم و سلامت بیاد بغلت. تو این مدت میشه بگی چه چیزایی رعایت کردی

🌷توکلتُ علی الله🌷
منم شیاف داد فقط.هر دو بار به سلامتی گذشت.نگران نباش.فقط مراعات کن حله.فقط ببخشید میگم اصلا نباید را ...

بخدا من اصلا نه کار کردم تو بارداری نه رابطه داشتم. فقط استرسم خیلی بالا بود. نمیدونم شاید دلیلش همین بوده

🌷توکلتُ علی الله🌷
خدا رو هزار بار شکر. مرسی که این پیامو گذاشتی خیلی بهم امید دادی عزیزم. انشاالله که بچه ت سالم و سلا ...

من تا ۲۸ هفته استراحت مطلق

یعنی فقط راه دسشویی و تختو طی میکردم

تختوهم شیب دادم یعنی زیر تخت اجر کزاشتم اومد بالا و رو شیب خابیدم(سرم پایین پاهام بالا😂)

دکنر ایناهم ک میرفتم تو ماشین دراز میکشیدم

حمومم دوهفته ای ۵دقیقه رو صندلی

شیاف خارجی هر شب

پرولتون ۵۰۰ هر هفته

ایزوپرین برا جلوگیری از انقباضم داشتم

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
من تا ۲۸ هفته استراحت مطلق یعنی فقط راه دسشویی و تختو طی میکردم تختوهم شیب دادم یعنی زیر تخت اجر ک ...

ووووی خیلی سختتته. دقیقا همین مسیر رو منم باید طی کنم. دارو هم برا من اینارو نوشت. الان یعنی بهتری؟ میتونی راه بری؟

🌷توکلتُ علی الله🌷
ووووی خیلی سختتته. دقیقا همین مسیر رو منم باید طی کنم. دارو هم برا من اینارو نوشت. الان یعنی بهتری؟ ...

الان اره من یکم راه میرم شیبم برداشتم

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

عزیزم چکار کردید که موند و کم نشد

من 28 هفته، 22 شده!!! فقط شیاف پروژسترون واژینال هر 12 ساعت دکتر گفت و هر شب قرص ایزوسپرین 

کارایی که کردید چی بود؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم