2777
2789
عنوان

بياين لطفا

131 بازدید | 24 پست

آيا به نظرتون جوشهاي صورت امكان داره خودشون خوب شن بدون استفاده از هيچ درماني و فقط از ژل شستشوي هيدرودرم استفاده كرد چند ماه طول ميكشه تا خوب هر لطفا بگيد؟؟

سفید آب با نوشابه قاطی کن بزن روجوشات 

سریع خوب میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خیلی جوش داشتم هر صبح صورتمو با آب سرد میشورم گرمی نمیخورم خوب شده

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
خودت امتحان کردی؟

اره عزیزم چون امتحان کردم گفتم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
هر چي ميزنم به صورتم بدتر ميشه

اینو درس کن بزن عالیه فقط روی جوشات بزن

باید علت یابی کنی جوش صورتت از چیه

اگه مثل دوستمون از گرمیه باید حذف بشه اگه از کبد باید اصلاح و پاک سازی بشه اگه هرمونیه باید درمان بشه که انشاالله هرمونی نباشه گاهی از آلودگیه بیرونی هست که با شستشو و ماسک و اینا حل میشه

اگه رو نروت نیست بسپر به زمان تا خوب بشه