2777
2789
عنوان

بچه هااا

97 بازدید | 7 پست

بیاین بگین  این حرف  اشتباهه کسی که رفتار با  خانوادش رو بلد نباشه بازنشم بلد نیست  ؟؟؟  واین که اصلا امکان نداره یه خانواده مطلق بد باشه پسر اون  خانواده خوب واین که خانوما میگن اگه شوهر  یه چیزی به مادرمون بگه نصفش میکنیم ولی ما هرچی با خانواده شوهر بگیم حقشه اصلا مگه میشه من خوب مطلق باشم بقیه بد؟؟ اینا ایا خودشون مادر نبستن؟ اصلا نمیگم دخالت خوبه همه اینا به مرد بستگی داره و به زن بلد باشن نمیزارن احترامی از بین بره   ودشمن بشن درسته یا نه؟

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

کاملا درسته

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه به من گفتن تو نمیفهمی تو مجردی تو حسودی

نظرات شون به درد خودشون میخوره اهمیتی ندین .. مهم طرز تفکر درست شماست که نشون میده خانوم فهمیده ای هستین

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
 نظرات شون به درد خودشون میخوره اهمیتی ندین .. مهم طرز تفکر درست شماست که نشون میده خانوم فهم ...

عصابم بهم ریخت ها  انگار متاهلی دیگ زودپزه میره توش عاقل برمیگیردی😕 ممنون لطف داری شما

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم