2777
2789
عنوان

با شوهرم اتمام حجت کردم😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 96 پست
منکه نمیزارم پاشو از چارچوب در بزاره بیرون بیچاره دیگه کم کم داره پژمرده میشه 

سر کار مگه نمیرن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره میره مثل شوهرمن واقعا خره هرچی بش میگم نمیفهمه

علط میکنه 

به خدا بره منم میرم 

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
میگمااااا شما پریروز تایپک زدی تا اطلاع ثانوی میرم ع سایت نرفتی ک😐

اومدم سری بزنم چشمم به تاپیکی خورد مگر نه زیاد ک نیستم اینجا

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...
والا منکه صبح تا شب براش به به مبپزم آبمیوه میدم دستش کنترل سپردم بهش رفتم مودمو شارژ کردم نره .الان ...

🤣🤣🤣🤣

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
رو من حساس نیس بعد فک میکنی  رو مامانش حساسه😐😐😐😐😐

😂

شوهر منم مثل برای تو

اما کارش که واجبه نمی تونه نره

با تدابیر شدید بهداشتی

میره بعدازظهر برمیگرده

دو روز پیش دعوا درست و حسابی کردیم

دیگه بعدازظهرا میاد میمونه خونه

مشغولش کن نرع بیرون🙈😂

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .