2777
2789
عنوان

با شوهرم اتمام حجت کردم😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه ربطی داره؟ این واضحه که کسی که رفتار با مادرشو بلد نباشه با دختر مردم که زنشه رفتار درست ...

خیلی از مردها به خانواده خودشون احترام میزارن و بعد همون مادرخواهر یادش میدن به زنشون و خانواده زنشون بی احترامی و هزارتا اذیت کنن مثل اینکه شما خوابی شایدم ازونایی هستین که اینجوری هستن و فهم احترام به همسر ندارن یا میبینید داداشتون بازنش خوب باشه زورتون میاد وگرنه اینهمه چرندیات نمیگفتی 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
اینم بدون مردی که زنش اولیت زندگیش نباشه زیر دست مادر پاک و شریفی بزرگ نشده 

؟؟ گفتم الویت مادرشه؟ گفتم اولین زنی که دیده مادرشه  نکنه تورو قنداقی   شوهره دادن مثل تو که واین مرد زندگیت پدرته 😐 اولین کسی که شناختی پدرته  چه  حتی منم اگه رفتار درست با پدرمو بلد نباشم نمیتونم با پسر مردم  خوب باشم  مردم همین طوره قرارنیست عقده هاتو  سرمردم  خالی کنی اول با دقت بخون بعد حرف از الویت نبود😐

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
؟؟ گفتم الویت مادرشه؟ گفتم اولین زنی که دیده مادرشه  نکنه تورو قنداقی   شوهره دادن مثل تو ...

نظراتت تو تاپیک های دیگه همخوندم کلی بت گفتم که بفهمی بعدم رابطه پدروفرزندی با رابطه باهمسر دوتا چیز مختلف هست 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
نظراتت تو تاپیک های دیگه همخوندم کلی بت گفتم که بفهمی بعدم رابطه پدروفرزندی با رابطه باهمسر دوتا چیز ...

اوکی😐 

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم