2777
2789
احتمالا تا وقتی هوا حسابی گرم شه . اصلا از بهار هیچی نفهمیدیم😢

استرالیاچندوقتی هست که دما40درجه اس ولی پرازکروناست😧

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی تعطیلی مدارس تاکی طول میکشه ؟

دانشگاه رو که گفتن تا اواسط اردیبهشت نمیبازن،مدرسه ها هم احتمالا همینه دیگه

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
نه دیگ میگن دوبارع با سرد شدن هوا میاد از مهر دیگ پاییزه...دیگ عین آنفولانزا هرسال هست میاد

کم کم خودویروس ضعیف میشه 

میشه مثل سرماخوردگی وانفولانزا 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

مردم ك هيچي ما ي شهر كوچيك زندگي ميكنيم انقد مسافرا دارن ميان ولي برشون ميگردونن

اگه قرنطینه میکردن و مردم هم فرهنگ قرنطینه رو داشتن خیلی زود تموم میشد.

متاسفانه هیچ کدوم جدی نمیگیرن.فقط یه عده معدود رعایت میکنن

دانشگاه رو که گفتن تا اواسط اردیبهشت نمیبازن،مدرسه ها هم احتمالا همینه دیگه

اصلاخوددبیرکل سازمان ملل گفته بوداخرین جایی که بایدبه روال عادی برگرده مدارسه بچه هااصلارعایت نمیکنن تومدرسه ها

اصلاخوددبیرکل سازمان ملل گفته بوداخرین جایی که بایدبه روال عادی برگرده مدارسه بچه هااصلارعایت نمیکنن ...

خدا رحم کنه 

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
خب باید مردم رعایت کنن دمای هوا خیلی موثر نیس. منظورم اینه احتمالا تا اخرای بهار کنترل شه ولی هیچی ا ...

ولی خداکنه فقط مثل بیماری هایی مثل طاعوون وبانشه فقط 

تا وقتی که بره چون اصلا مهم نیس مدرسه و دانشگاه بچرو نمیفرستیم تا درمان بیاد دانشگاه هم ۲ترم مرخصی

مدرسه که اره فوقش یکسال نمیرن مدرسه ماهاکه 18سال درس خوندیم کجاروگرفتیم