2777
2789
عنوان

گلوم درد میکنه

71 بازدید | 6 پست

تو رو خدا بیاین دارم از استرس میمیرم، بچه کوچیک دارم اصن دارم از پا می‌افتم اینقد که نگرانم، یه طرف گلوم درد میکنه وقتی آب دهنمو قورت میدم، از دیروز شروع شد، الان که از خواب بیدار شدم خیلی بیشتر شده، میزنه تو گوشم، کرونه علاعمش این گلو درد نیست؟؟؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برای منم درد می کنه از دیروز  آب ولرم بخور  فعلا تا ببینیم چی میشه  من آب نمک غرغر ...

ای خداااا، اگه کرونا باشه من بدبختتتتت، هیشکی و ندارم بچه هام رو پیشش بذارم، نمیدونی بقیه علاعم بعد از چند روز شروع میشه که معلوم شه کرونا یا نه؟ 

ای خداااا، اگه کرونا باشه من بدبختتتتت، هیشکی و ندارم بچه هام رو پیشش بذارم، نمیدونی بقیه علاعم بعد ...

خدایی نکرده اگرم باشه مرحله اوله آبنمک قرقره کن مدام وبخور گرم بده

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
ای خداااا، اگه کرونا باشه من بدبختتتتت، هیشکی و ندارم بچه هام رو پیشش بذارم، نمیدونی بقیه علاعم بعد ...

نمی دونم عزیزم 

منم گلوم الان خارش می کنه 

باردارم و کلی نگران 

اما با غصه خوردن ک چیزی درست نمیشه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه