2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اتوبوسی اطراف سقف می بینی توش میتونی رشته های نوری با هر رنگی بذاری، ما فعلا نذاشتیم، سعی کن سقف ...

لیلا جون اون باکسایی ک وسط افتاده اونا شناژ ساختمانه یا اینکه خودتون باکس زدین؟بعد اینکه این چراغای سقفی رو کاره یا توکار؟اگه توکاره وقتی رابیتس نزدین چجور رفته زیر گچ؟

لیلا جون اون باکسایی ک وسط افتاده اونا شناژ ساختمانه یا اینکه خودتون باکس زدین؟بعد اینکه این چراغای ...

باکس وسط نمی دونم.منظورت با کدومه؟ اگه منظورت نورپردازی اتوبوسیه هست اون با گچ بری و.کاعوچو هست یعنی اصلا رابیتس استفاده نکردیم اون لامپها همشون توکار هستن موقع کار جاشو.خالی میذارن بعد موقع گچ.کاری می ره تو.کار

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
لیلا جون اون باکسایی ک وسط افتاده اونا شناژ ساختمانه یا اینکه خودتون باکس زدین؟بعد اینکه این چراغای ...

نه اونا شناز ساختمون نیستن همون نورپردازیه، الان عکس گرفتم زیاد مشخص نیست، شب بهتر مشخصه، البته ما هنوز اداهاشون رشته های نوری نذاشتیم ولی کلید برقشو گذاشتیم که هر وقت بخوایم بذاریم مشکلی پیش نیاد

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

استارتر گرامی کناف بسیار سازهء خوبیه. وزنش کمه و به همین خاطر شکل پذیریه خوبی داره و نقاش شما باید کاربلد باشه. نقاش میتونه طوری کار کناف کار رو خراب کنه که داغون به نظر بیاد و میتونه کاری کنه که بدون نقص به نظر بیاد. در ضمن کناف خودش عایق هم یه جورایی به حساب میاد

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

بعد من منظور دوستان رو متوجه نشدم که میفرمایند کناف تو خالیه. شما گچ و رابیتس هم که کار کنین سقفتون سقف کاذب هستش و شکافهای کناف همونطور که گفتم بستگی به ظریف کاریه نقاش داره که چجوری درستش کنه. سطح صاف و یکدست کناف رو اصولا سازه های دیگه ندارن

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"