سلام چند روزی بود دو طرفه گلوم درد میکرد و خوردن غذا برام مشکل بود و فکر میکردم سرماخوردگی هس و قرص سرما خوردگی و این چیزا میخوردم تا اینکه الان دو طرف گردنم ورم کرده آمده بالا یعنی چی ميتونه باشه؟
زدم اینترنت با این علایمی که دارم احتمالاگواتر هس ولی به خاطر این ویروس ک رونا میترسم برم درمانگاه یه وقت محیط آلوده باشه بگیرم به نظرتون تحمل کنم یا برم دکتر یه وقت ک رونا نمیگیرم اگر برم خیلی میترسم؟
کلبه سلامت راه را برای شما هموار کرده است. شما می توانید با برداشتن تلفن جهت پرسش و پاسخ پزشکی و روان شناسی و گرفتن شماره 70707018-021 در هر زمان از روز با یکی از پزشکان کلبه مشورت و پرسش و پاسخ پزشکی داشته باشید.
زدم اینترنت با این علایمی که دارم احتمالاگواتر هس ولی به خاطر این ویروس ک رونا میترسم برم درمانگاه ی ...
ازمایش بزاغ باید بدی که ۲۴ ساعت باید تو ی ظرف اب دهنتون بریزید ... ازمایش مشخص میشه گواتر دارید یا تیروئیدی خدا نکرده . انشالله که جیزی نیست من البته اینطوری شده بودم که متوجه شدم غده لنفاوی التهاب . هر بار که درد زیاد بکشم اینطور میشه زیر گلوم .
من با اونی که باردارم ازمایش مبخواستم بدم واجب بود . زنگ زدم ازمایشگاه گفتن ازمایش درمنزل انجام میشه . شما اول ی تماس بگیر اینجا ببین چیمیگه شایدداصلا چیز جدی نباشه که انشالله همینطور . بعدا راجبش تصمیم بگیر ک بری یا نه