2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد

158 بازدید | 20 پست

امروز روز ۳۰ موعدمه و تست زدم با وجود اینکه بازم دو کیلو کم کردم منفی شد دوست داشتم حضرت ابوالفضل روز تولدش بهم عیدی بده نمیدونم صلاح کار چی بود.

خدارو قسم داده بودم تو این س ماه پر برکت رحمت برکتش شامل حال منم بشه یک ماه و نیمش گذشت ب نظرتون ب یک ماه نیمه اینده امیدی داشته باشم؟😔میشه با دلای پاکتون واس همه منتظرا و من دعا کنید؟

من تنبلی دارم و اضافه وزن فعلا ۷ کیلو کم کردم میخام تا اردیبهشت ۸ کیلو دیگ کم کنم چون اگ خدایی نکرده تا اون موقع باردار نشدم دکی گفت باید لاغر شده باشه تا قرصای بارداری روت زود جواب بده

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

عزیزم تو این اوضاع خداصلاحتو خواسه انشالله تا ماه دیگه بیشتر کم میکنی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

منم‌۴ ساله از بس بی بی چک منفی زدم کلا ناامید شدم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونی چیکار کن تا سرماه اینده باردار باشی؟؟

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
منم ۴ سال😔

اخی ایشالله سال دیگه هر دومون بچه به بغل باشیم غصه نخور😘

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

روزی بیست دقیقه ورزش کن اونم صبح زود 

شبا زود بخواب وصلحا هفت هشت صبح پاشو ورزش کن بمدت بیست تا نیم ساعت ان شالله سر یه ماه خبر بارداریت رو بهمون میدی 

بعد روزای تخمک گذاری یعنی یازدهم تا هجدهم یه روز درمیون نزدیکی بکن 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
عزیزم میدونی چیکار کن تا سرماه اینده باردار باشی؟؟

چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چلغوز هم میکن برا تنبلی تخمدان عالیه

مثل تخمه کدو میمونه وقهوه ای

روزی بیست دقیقه ورزش کن اونم صبح زود  شبا زود بخواب وصلحا هفت هشت صبح پاشو ورزش کن بمدت بیست ت ...

ورزش میکنم اما خابم خیلی بی نظمه ینی ۱ یا ۲ میخابم ۱۱ پا میشم این ماه از کیت استفاده کردم اما خبری نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم‌۴ ساله از بس بی بی چک منفی زدم کلا ناامید شدم

اوهوم خیلی انتظار سخته من از اواخر اذر جلوگیری رو گذاشتم کنار اما از اول اسفند با متفورمین اقدام جدی رو شروع کردم انشالله ک خیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی جمله ای که بهت گفتمو حس کردم واقعا