2777
2789
عنوان

شوهر وسواسی😐

458 بازدید | 33 پست

خب چون خوابمون نمیبره میخوایم انگشت کنیم همه سوراخای شوهرای بدبختمونو دربیاریم😂😂

کی شوهرش وسواس داره به تمیزی غرغر میکنه؟

کی ازدست شوهر چرکش عصبیه؟🤣🤣🤣

اونایی ک شوهر ندارن مجردا بیاین بگین سوراخ بعدی چی باشه😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من

یه دوست داشتم میکفت شوهرم ببینه چیزی‌روی زمین میزارم دعوام میکنه

چرا خدا این شوهرارو نصیب ما نکرد:/

شوهر من تنبله

بهش بگم اینکارو کن میگه باشه

نیم ساعت دیگم میکه باشه

یکساعت دیگم میکه باشه

ترجیح کیدی با باشه اول خودت انجتم بدی تموم شه بره

درووود دوست خوب😂✋🏻 نه چرکوعه ن وسواسی...دوتایی ترجیح میدیم بیشتر لش کنیم😂حالا اون بنده خداها خوا ...

شوهرم بدونه تا الان بیدارم انگشت میکنه ماتحتم 😂درووووووووووووووووووووود برتو ای دوست جوان

یه دوست داشتم میکفت شوهرم ببینه چیزی‌روی زمین میزارم دعوام میکنه چرا خدا این شوهرارو نصیب ما نکرد:/ ...

شوهر من خیلی گیره

چرا اینجا اینجوریه چرا اونجا فلانه

کل خونه ک مرتب باشه نمیبینه

اما ی کوچولو ی جاش مرتب نباشه میبینه و غر میزنه

🌹

شوهرم بدونه تا الان بیدارم انگشت میکنه ماتحتم 😂درووووووووووووووووووووود برتو ای دوست جوان

مگ نخوابیده پیشت😐چجور نمیفهمه بیداری لنتی😂

من اگه پیشمم نباشه از تایم بیدار شدن روز بعدم میفهمه تا کِی بیدار بودم و فرداش خِرمو میگیره

مگ نخوابیده پیشت😐چجور نمیفهمه بیداری لنتی😂 من اگه پیشمم نباشه از تایم بیدار شدن روز بعدم میفهمه ت ...

من عقد کرده ام 🤣خابمم زیاده نمیفهمه که چرا انقد میخابم معمولا زنگ میزنه به عنوان ساعت بیدارباش اعلام وجود میکنه توزندگیم😂