2777
2789
عنوان

وام خانگی

1038 بازدید | 18 پست

سلام خانما یه سوال شنیدین جدیدن وام خانگی با مبلغ بالا میدن مثلا پیش پرداخت میدین بعد از چند ماه وام درمیاد بعد تاچند سال باید قسط بدین.کسی هست شنیده باشه راجب این واما ؟کسی رو هم سراغ دارین ک شرکت کرده وپولارو دریافت کرده؟

پدرم تو برای من قوی تر از آنی  ک بمیری💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وام خانگی من زیاد دارم ولی اینجوری نیست که تو میگی هر ماه شرکت کننده ها قسط پرداخت میکنن و قرعه کشی میشه واسه یه نفر تا تموم شن و تمام اعضا برنده شن

خدایا مراقب تو دلیم باش  
وام خانگی من زیاد دارم ولی اینجوری نیست که تو میگی هر ماه شرکت کننده ها قسط پرداخت میکنن و قرعه کشی ...

اره این که هست منم چند جا شرکت کردم ولی این انگار جدیده یکم متفاوت تره باید پول پیش بدی بعد وام رو بهت میدن

نمیدونم این مدلیشو ندیدم دیگه

ب این صورته مثلا ما الان وام 50ملیونی میخایم پول پیش این ماه باید 10ملیون جلو بدیم هرماه هم قسط 500تومان بعد برج6 واممون درمیاد 50ملیون ماهم تا 7سال باید قسط بدیم هرسال 500تومان

ب این صورته مثلا ما الان وام 50ملیونی میخایم پول پیش این ماه باید 10ملیون جلو بدیم هرماه هم قسط 500ت ...

خیلی خوبه والا ولی یه کم گیج شدم قرعه کشی شد که شما افتادی برج ۶ بعد پول پیش به کی میرسه تا اونموقع

خدایا مراقب تو دلیم باش  
خیلی خوبه والا ولی یه کم گیج شدم قرعه کشی شد که شما افتادی برج ۶ بعد پول پیش به کی میرسه تا اونموقع

ن قرعه نیس انگار این کار جدیده پولپیش ک میدی طرف صاحب صندوق با این پولا کار میکنه  بعصسا هم پورسانت میگیرن بعد مثلا تو یه ماه همزمان باهم مثلا میتوننب دو یا سه نفر وام بدن دیگه ظرفت یماهشون ک تکمیل باشه اسم بنویسی میری ماه بعدی