2821
2789
عنوان

خانما بیاین🌹

84 بازدید | 13 پست

من یه سالی هست که تحت نظر خانواده ها دارم با کسی آشنا میشم. 

حدود ده سال پیش یکی از اعضای خانواده م توی یه اتفاق فوت شدن، ما خیلی پیگیری کردیم و چندسال طول کشید اما علتش مشخص نشد. 

من اینو به خواستگارم نگفتم، الان خیلی حس بدی دارم. الان اگه بهش بگم ناراحت میشه؟ 

قرار بود مامانم توی جریان خواستگاری بگن که بخاطر کرونا خواستگاری عقب افتاد. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم هر گونه پنهان کاری بده ولی فوت شدن اعضای خانواده چیزی نیست ک کسی به خاطر ندونستنش بخواد ناراحت شه!😘😘

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
عزیزم هر گونه پنهان کاری بده ولی فوت شدن اعضای خانواده چیزی نیست ک کسی به خاطر ندونستنش بخواد ناراحت ...

یعنی الان نگم؟ بذارم جلسه خواستگاری خانواده م بگن؟ 

اگه گفتم و اون گفت چرا تا الان نگفتی چی بگم؟ 

یعنی الان نگم؟ بذارم جلسه خواستگاری خانواده م بگن؟  اگه گفتم و اون گفت چرا تا الان نگفتی چی بگ ...

بابا اصن چیز حادی نیست باور کن

بگو اصن تهش تاجب میکنه همین

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بنظر من خودت بگو تو جلسه خواستگاری شوکه میشه چیز ناگفته ای بهش بگن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

عزیزم هرچیزی که فک میکنی به تو مربوطه و باید بدونه رو بهش بگو. ایشون حق نداره بگه چرا تا الان نگفتی چون شما تا لحظه جدی شدن و عقدتون هنوز فرصت دارید تا تمام حرف هاتونو بزنید. اگر بعد از عقد و نامزدی جدی و اینا فهمید اونوقت میتونه ناراحت بشه (البته اگه مساله مهمی باشه) راجع به این که خانوادت بهش بگن یا خودت بگی هم باید بگم که من نمیدونم قضیه چیه اون شخص که فوت کرده کیه چرا اصن راجع به فوتش باید حرف زده بشه

اگه واقعا قضیه حساسه و خودت نمیتونی مطرح کنی که بذار خانوادت بگن وگرنه اگه قضه حساس نیست همینجوری خودت وسط حرفای عادیت یهو گو راستی ما یه عضوی داشتیم تو خانواده که فوت شد همین

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@