2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

351 بازدید | 31 پست

سونوگرافی رفتم گفت کیست ریز داری یعنی تنبلی تخمدان هم دارم یا تنبلی جدا از کیسته؟ خواهشا راهنماییم کنین خیلی نگرانم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلاااا

پس چطوره؟ 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نه کیست با پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان فرق داره

کیست درمان میشه و از بین میره اما پلی کیستیک درمان نمیشه و معمولا ارثی هستش 

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …

پلی کیستیک یعنی تخمدان کیست های ریز ریز زیادی داره

ولی ممکنه تخک گداری انجام بشه و فرد باردار بشه

تنبلی تخمدان یعنی تخمک گذاری انجام نمیشه یا تخمک ها اونقدر کوچیک و صعیف هستن که توانایی بارور شدن ندارن

گاهی هم پلی کیستیک باعث تنبلی میشه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
من کیست داشتم دارو خوردم رفع شد.چیزی نیس.عمه من همیشه کیست داشت و عفونت شدید خیلی راحت باردار شد هیچ ...

عزیزم چ دارویی خوردین؟ من یکسال ال دی خوردم کپسول گل مغربی وویتامین دی وای خوردم ولی برطرف نشده الان متفورمین میخورم

نه کیست با پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان فرق داره کیست درمان میشه و از بین میره اما پلی کیستیک درمان ن ...

کیست ریز همون پلی کیستیکه؟ یعنی هیچوقت خوب نمیشم؟ 

عزیزم چ دارویی خوردین؟ من یکسال ال دی خوردم کپسول گل مغربی وویتامین دی وای خوردم ولی برطرف نشده الان ...

متفورمین برای پلی کیستیک عالیه

طبق دستور پزشک بخور‌. چون معمولا هررهفته ب مقدار دوز مصرفی اضافه میشه 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
پلی کیستیک یعنی تخمدان کیست های ریز ریز زیادی داره ولی ممکنه تخک گداری انجام بشه و فرد باردار بشه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🌹

متفورمین برای پلی کیستیک عالیه طبق دستور پزشک بخور‌. چون معمولا هررهفته ب مقدار دوز مصرفی اضافه میش ...

ن از همون اول گفته روزی یه دونه500بخور تا سه ماه اگه باردارنشدی دوباره بیا

مرسی از راهنماییت عزیزم🌹

شما پلی کیستیک هست همین متفورمین عالی

رژیم غدایی بدون قند. چربی خیلی کم.

کاهش وزش.

ن از همون اول گفته روزی یه دونه500بخور تا سه ماه اگه باردارنشدوباره بیا

حتما اینجوری تشخیص دادن

کیست ریز همون پلی کیستیکه؟ یعنی هیچوقت خوب نمیشم؟ 

معمولا اونایی ک پلی کیستیکن خوب نمیشن اما با دارو و کاهش وزن باردار میشن من خودم پلی کیستیکم و هرسری سونو رفتم بهم گفته 

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …