2777
2789

ی اقای جوادی هست تو نت اموزش داده

برو ببین عالیه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بايد تازه باشه اب پيازم تو دستمال كامل بگير 

زياد ورز بده

سيخارو وقتي زدي ١ ساعت بذار تو يخچال

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

تازه باشه بهتره

آب پیازم باید بگیری

گوشتتم باید چرب باشه یا دنبه چرخ کنی باهاش

اگه سختته تخم مرغ بزن ک بگیره خودشو

مهمترین چیز زغال جون دار و یکدسته باید اول کار جابجاش کنی سریع

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

باید پیازت رو بارنده ریز خرنده کنی درش ببندی تا کامل آب بندازه بعد آبش کاملللل بگیری گوشتتم از فریزر درآوردی نرم که شد دوباره بزاری ور یخچال گرم نشه گوششت وپیازت رو خوب ورز بده واگرم میترسی بریزه که مطمئنا نمیریزه یه ذره مثلا یه ق غ سبوس گندم یا ارد گندم بهش بزن دیگه نمک وادویه جات هم سلیقه ایه من همیشه اینجوری درس میکنم نمیریزه

بگو عزیزم

عرض کنم خدمت شما که سرکار خانوم

بنده پدربزرگم و دایی هام  کبابی دارن

بنابراین خوب گوش کن چی دارم میگم

اولی اینکه گوشت خوب برای کوبیده مخلوط قلوه گاه گوساله با دنده ی گوسفندی هستش

حالا بازم بستگی داره ب اینکه این میزان جوری باهم ترکیب بشه که گوشت به سفیدی نزنه خیلی هم قرمز و خشک نباشه که البته اگر کمی خشک و قرمز بود میتونید مقداری دنبه گوسفندی برای چرب شدن بهش اضافه و چرخ کنید

تا اینجا اگر خوندین بگین تا بقیشو در پست بعدی بگم

کاش یه پسر بچه اسپانیایی بودم که هر روز با یه دوچرخه میرفتم مزرعه پدرم و هیچوقت نمیدونستم خاورمیانه ی لعنتی کجاست...