پرتو۲۵ مدیر عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 3051 عنوان به نظرتون اون زنه کیه با بهبود؟ | مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 21 پست ؟ 🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀 1399/01/10 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آینازیم عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3119 نمیدونم والا بنظرتون رحمت ازدواج میکنه یا خواب میبینع?.??? من ک دلم خنک شد خوب کرده رفته ازدواج کنهولی بافهیم ازدواج میکنه ی جورایی بنظرم امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحهای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
اردیبهشتی۶۷ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3554 فکر کنم چشمهای بهبود مشکل پیدا کرده این کمکش میکنه چشمای بهبود از اولم مشکل داشت دیگه ، کور نشده که مامان ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...
lover_autumn عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 3666 من ک دلم خنک شد خوب کرده رفته ازدواج کنه ولی بافهیم ازدواج میکنه ی جورایی بنظرم ن فکر نمیکنماخه فهیم چجور راضی میشه ب اون بله بگه??? هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
naarrrllllyy عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 2995 چشمای بهبود از اولم مشکل داشت دیگه ، کور نشده که اخه براش سس میریخت و کمکش میکنه همش گفتم شاید چشماهاش مشکل پیدا کرده یا عمل کرده فعلا نمیتونه خوب ببینه نیاز به کمک داره
دخترخوووب عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 4670 رابطه شون باخانومه عادی بودتااونجاکه زنه برای بهبودسس ریخت
آینازیم عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 3119 ن فکر نمیکنم اخه فهیم چجور راضی میشه ب اون بله بگه??? بنظرم برا اینکه اذیت کنه اینارو رفته گفته این بیاد اینارو بگه بهبود بنظرم اون زنش بود امد فهیم دنبال بهونس ک از بهبود بکنه خودشو😂😂 امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحهای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.