2777
2789
عنوان

امشب چه شبی هست💗.۱۰۰%دیدن این تایپیک اتفاقی نیست💔🌹😢

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 92 پست

سلام من امروز قبل از تاپیکتون ،خیلی حالم بد بود و خیلی دعا کردم..قلبم شکسته ،حالم اصلا خوش نیست..تو رو خدا همتون برام دعا کنید ،معجزه بشه و حاجتمو ازائمه بگیرم،خدا بهم نظر کنه.. من دارم از بین میرم..

۱۳۳مرتبه یا قمر بنی هاشم

۱۳۳مرتبه یا ابوالفضل العباس

۱۰۰ اللهم عجل لولیک الفرج

و ۲بار ایه الکرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم که صدام کردی ۱۰۰۰تا ذکر یا ابوالفضل العباس و ۱000تا ذکر یا قمر بنی هاشم میگم...انشالله که حضرت ابوالفضل به حق مادرشون یه نگاهی به من بندازن و تا سال دیگه تولدشون من خونه خریده باشم و تو خونه خودم‌باشم

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

سلام دوست عزیزم

133 یا اباالفضل العباس

100 تا اللهم عجل لولیک الفجر

5 تا ایت الکرسی

امیدوارم خدا قبول کنه امیدوارم خدای مهربون شر این بلا رو از سر همه ی مردم دنیا کم کنه 

دوست عزیزم از ته دل دعا می کنم به حاجت قلبی ات برسی

ممنونم که به یادمی و هر شب من رو صدا می زنی

@mahboo oobeh5 @موطلائی     @khoday_mer3p @zhiro     @eshqbpayanm &nbs ...

سلام🙋🏻‍♀️خب حالا بايد چيكار كنيم؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سلام🙋🏻‍♀️خب حالا بايد چيكار كنيم؟؟؟؟

سلام من به تو یار قدیمی منم همون هواخواه قدیمی 

😂😂😂😂😂

سلام گلم اکر دوست داشتی ذکر بردار 

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
سلام من به تو یار قدیمی منم همون هواخواه قدیمی  😂😂😂😂😂 سلام گلم اکر دوست داشتی ذکر بردار& ...

هنوز همون خراباتي و مستمممممم

ولي بيتو سبوى مى شكسته م🙋🏻‍♀️

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

كافيه😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@سواره     @kitty7300     @mahbobe7     @nili612   &nbs ...

سلام عزیزم ممنون که صدام کردید خیلی خوشحال شدم انشاءالله همه دوستان ومن هم ازاین سفره بابرکت بهرمندبشوم...الهی امین..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

110تا صلوات

110ذکر یاقمربنی هاشم ع

110ذکر ابوالفضل العباس ع

110ذکر الهم عجل لولیک الفرج عج

یک زیارت عاشورا

8تا آیه کرسی 

التماس دعای فراوان ازشما دوستان عزیز.....

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

سلام سایه جان امیدوارم توانسته باشم شمارادراین تاپیک صدات کنم.گرچه بلد نیستم.شمابیایدازاین سفره حضرت ابوالفضل العباس ع بهرمندشوید.انشاءالله